yagmuryig gebis98 hayır acılmam yoktu catım dardı acılma olsaydı normal olacaktı bebek ırı ve suyu azdı acılmamda yoktu
gebis98 yagmuryig hangi hastaneye gidiyorsunuz peki şimdi İstanbul’da? benim medicana hastanesinde olacak nasip olursa
yagmuryig gebis98 şuan evıccena esenler ibrahim beye gıdıorum başta doktorum sertan beydı begenmedım hemen ibrahim beye geçtim memnunum burda sertan beyı çok övüyorlar ama hıc bır skeılde detaylı bakmıo aksine gitsin dıe insanı kapıya yonelndrıor ibrahim bey çok ıyı
tugbaegehan sude_yuksel gösterirse 12 den sonra söylüyorlar benim oğlumu 12 de söylediler cihazın ne kadar iyi olduğu bebeğim konumu da önemli tabi
minikimd tugbaegehan ben ekşi acı asitli asla içip yiyemedim sadece bulantımı kesmesi için erik yerdim onun dışında ful tatlıyla geçti ve bal gibi bir paşam oldu 🥰
jrgenc Mide bulantısı, sivilcelenme, iştahsızlık, ekşi acı yeme vs derken tüm belirtilerim kız karnımda yayvan ama ultrason fotoğrafına herkes erkek diyor 😂 Bakalım haftaya öğreneceğiz 🫣
minikanne123_ Mom908 benim kızıma hamileyken sivilcelerim baya vardı şuan oğluma hamileyim 1 tane bile yok birde kızımda limon çok yerdim ekşi çok severdim ama şuan hep tatlı yemek istiyorum ekşi aklıma bile gelmiyor
berivn_ tugbaegehan Bende Çok Acı Yiyorum Bebeğe Zararlı mıdır Bilmiyorum Yedikten Sonra Karnım Çok Ağrıyor
bensuunsal tugbaegehan oğlumda deli gibi tatlı yedim hiç midem bulanmadı iştahsızlık koku hassasiyeti yaşamadım. Şimdi ise kızıma hamileyim tatlıdan tiksindim özellikle çikolata. Yeni yeni yiyebiliyorum. Başlarda hafif mide bulantım ve koku hassasiyetim olmuştu şuan o da kalmadı %95 aynı geçiyor diyebilirim çok şükür 🧿🧿🧿
tugbaegehan bensuunsal aaa bende hiç tatlı yememiştim oğlumda sadece acı yemiştim . Şimdi de tatlı ağırlıklı olmakla beraber ekşi de yiyorum ilk erik aşerdim mesela . Bana cinsiyeti farklı gibi geliyo ama eşimin ailesinde hiç kız yok o yüzden kesin yine erkektir diyoruz 😅 sağlıklı hayırlı olsunda ikisinde de mutluyum ama tabi kız çocuk duygusunu merak ediyorum 😅 ama erkek olma fikri de hoşuma gidiyor yeniden anlamadım 😅
ela2024e tugbaegehan kızımda 20 haftaya kadar süren koku hassasiyeti ve kusma tatlı yiyemiyordum sürekli hamur işleri aşeriyordum şuanki erkek kusma çok nadir oldu koku hassasiyeti 11 de fln geçti daha enerjik ve tatlı isteği ve daha çok et aşeriyorum