Meltem553 Meryembzdmr aslında çok almışsın çünkü asıl bu aydan Sonra almaya başlıcaksın çünkü Bebek 8 9 ay arası alıyor kiloyu daha dikkatlı olmalısın
Seyma_kocak Sengulkrgz sanırım biraz kisiden kisiye degisen bi durum, kendini tanimak önemli , belki hareketiniz fazladir o yuzden yedikleriniz kilo yapmiyodur size . açıkçası ben kış boyu dogru duzgun ne yuruyuse ciktim ne çok fazla hareket ettim , depresyonda gibiydim daha 1 aydır yürüyüşler basladim bahar gelince icim açıldı valla
Sengulkrgz Seyma_kocak elimden g3ldigince sporumu yaparim ama bazen kaytardigim oluyor...Ama ben kilo almamami bol su icmeye bagliyorum...Bunyem asiri musait kilo almaya ama gebelikle beraber bol su ictim zararli pek bir aliskanligim yok cay disinda ona bagliyorum...Bol su bol meyve bence...
pptya01 29+5 11.4 kilo aldım ilk 3 ay 4 kilo vermiştim sonradan birden kilo aldım çalışıyorum sürekli oturduğum için olabilir bide bebek kilo alsın dedi doktor süt peynir meyve ceviz muz arada çikolata kaçamakları oluyor of çok almış oldum ama napim ya bazen tutamıyorum kendimi bazen yemesem de zaten tüm gün oturuyorum
Kuzeynermin pptya01 haftanıza göre kilo alımınız çok iyi değil mi 🙄 ben 24+6 haftalıgım 14 kilo aldım😣😒 doktor bana da süt, kaşar, muz, ceviz, yumurta ye dedi bebeğe kilo aldıran besinlermiş ama ben aldım, ve kiloya çok müsait yapım var maşallahh😒😒😒
Meryembzdmr Sengulkrgz evet artık dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bebeğim de kilo almış 2 hafta ilerden gidiyor . Çok şükür 🙏 o sağlıklı olsun da ben veririm inşallah kiloları
Seher_ Meryembzdmr 24 haftalıgim bugün doktora gittim 65 le hamile kaldım 68 olmuşum doktorum bu ay için çok dedi abur cuburu kes dedi 😐
Meryembzdmr Sengulkrgz spor olarak nasıl spot yapıyorusn bizi de aydınlatır mısn canım ? Ben yapacağım diyorum korkuyorum zararlıdır diye. Bazı gebelik egzersizleri oluyorsunuz arada yaparım
Zeytinusss Meryembzdmr valla canim ben de altmış hamile kalıp 72 oldum daha 23. Haftadym.. sigarayı bıraktım iştahım aşırı açık bana göre aman aman yemiyorum demesem de yiyorum sanırım. Bana da diyet verdi ama yapamiyorum uyamıyorum yani tatlı yemeden duramam ben 😫 ve bizde kilo almak özellik le vücudumuzun genişlemesi genetik yani hamile kalınca bir düzenim değişti sorma normalde aktif yerinde durmayan biriydim tabi yesem de kilo almıyormuşum 😀😀 durulunca aldım ister istemez. K.bakma böyle yazdım dertliyim bu konuda 🤣 ama benim etrafım da insanalr en az 25 kilo ile doğuma gidiyor ben burada gördüm 5 6 kilo alanları hahahaahah
Sengulkrgz Meryembzdmr ilk 3 ay spor yapilmasini onermiyoruz sadece hafif yuruyusler olabilir.3 aydan sonra eger gebelikte de risk yok ise hafif esneme egzersizleri yapabililirler egzersiz banti ile gebe cok rahat sirt bel kol bacak calisabilir bu sayede de gebelikten kaynaklanan agrilar bir nebze azalmis olur.Daha konforlu bir gebelik gecirilmis olur.Pilates topu ile yine pelvis kasi calistirilabilinir buda normal dogumu daha kolay hale getirir...Ben beden egitimi ogretmeniyim grup ve bireysel dersler veriyorum.Sizlere onerim egzersiz denilince hemen urkup kacmayin😁 hafif sizi zorlamayacak egzersizler yapabilirsiniz.Profesyonel birinden yardim alamayacak durumda iseniz youtubede hamilelik ile ilgili bir cok egzersizler var basitlerinden kendinize secip yapabilirsiniz.Eger tek basiniza da yapmaya korkarsaniz ki bir cok gebe korkuuor genelde o zaman sadece gjnluk yuruyuslerinizi eksik etmeyeceksiniz.Ama tavsiyem profesyonel olarak yardim alip egzersiz yapabilirsiniz...Gebeyim diye yiyip icip bos bos oturmayin...
Sengulkrgz Meryembzdmr suan pilates step zumba yapiyorum...Bir program dahilinde...Bunun yaninda bol su iciyorum meyve eksik etmiyorum...
Diamondbaby Bende 20. Haftalık geneyim. 19. Haftama kadar 53 kilodan devam ettim ama 19. Hafta itibariyle 2 kilo aldım ve iştahım açıldı artık daha rahat ve canım çekerek yemek yiyebiliyorum 🤝🙈☺️
Meryembzdmr Diamondbaby bundan sonra hızlı bir şekilde alırsın ben de 20 den sonra baya aldım . Nasıl oldu anlamadan 🤷♀️ Hayır yanı okadar aşırı yemiyorum da demekki tatlı yemeekten almışım. Şimdi diyete başladım daha fazla almamak için
Mlssa Meryembzdmr Benim yolum daha çok 16haftalığız 🤗hala aynı kilodayım abur cubur canım çok çekmediği sürece yemiyorum kola gazlı içecek ara sıra fast food yersem içiyorum o kadar geri kalan normal , meyve süt sebze et tavuk balık klasik bir beslenme tarzım var ama kahvaltıyı asla atlamıyorum mutlaka yumurta peynir ceviz tüketiyorum sabahları canım.
Mlssa Meryembzdmr evet canım öyleymiş umarım çok kilo almam 10 12 normal diyorlar bakalım ben ne kadar alıcam🤗
Meryembzdmr Sengulkrgz çok teşşekür ederim aydınlattığınız için 🙏☺️ Artık daha çok dikkat ediyorum. Günlük yürüyüşler yapıyorum . Diğer gümlere nazaran biraz daha erken uyanıyorum. Çok uyumam ile alakalı da olabilir kilo almam. Öyle düşünüyorum 🤔 onun dışında artık sabh kahvaltımı atlamıyorum ve bol bol su içiyorum. Umarım bundan sonra almam ve fazlalıklarımı da veririm 😔 ben kilolardan nefret ediyorum. 54 kilo işe evlendim 1 seneden sonra zaten hamile kaldım. Tam 67 kilo ile hamile kaldım. Ve ben evlendikten sorma baya kilo aldım. Diyorlar ya evilik yaramış. Bende öyle oldu biraz 🤷♀️ Hamile kalınca da aldım . Ve ben veremeyeceğim diye çok korkuyorum. Eşimin ailesi kilolu insanalrla çok dalga geçıyor. Bu bende stres yapıyor. Aslında çok çok kilolu bir yapım yok . Tüm kiloalrım kalçamda toplandı 😔 karnıma bakan 7 aylık gebe değilsin sanki diyorlar . Hiç çıkmamış sadece kalça ve bacakalrdan hafıf almışım
Nghnclkk Meryembzdmr 66 ile hamile kaldım 9.haftadan sonra kilo kaybı yaşamaya başladım toplamda 8 kilo verdim şu an 20.haftadayım ve 58 kiloyum bebek ne durumda şimdi görmeye gidicem acaba normal mi böyle kilo almıyo olmam 🤷🏻♀️
Meryembzdmr Nghnclkk ne güzel 😂 inşşallah bebeğin gelişmiştir canım ama . En önemlisi bebeğin sağlığı tabi