egeemomms kurkmantosuzmadonna evet internete kaldıysak mezarda olurduk şuan töbe töbe. Yarın haber ederim inşallah kuzum
Deleted33000 egeemomms anladım tekrar kürtaj önerebilir dokturun kuzum sen hazırlıklı gitsen iyi olur
Deleted33000 egeemomms umarım olmaz canım inşallah hapla düşecek biseydir ya ben iki düşüğü evde yaşadım doktor ikincide çok söyledi kürtaj ol diye de dinlemedim salak gibi inan evdeki daha zor oluyor
egeemomms Deleted33000 bende ilk kaybımı düşük yaptım canım anlamadım bile nasıl olduğunu o zaman da parça kaldı diye kürtaja alınmıştım bunda direkt kürtaja alındım
Bumah egeemomms merhaba arkadaşım kürtaj olmuştu içinde parça kalmış kahverengi lekelenmeler oluyodu o yüzden gitmişti doktora meğersem içinde parça kalmış onuda adetle attı doktor öyle söylemiş ona ama bi ilaç kullanmıştı rahim ağzı yumuşasın diye
egeemomms Elisa0110 @hilalaselll4 @Deleted33000 @orhismommmmmm @kurkmantosuzmadonna @melegim91 @saziment Kızlar yarın tekrar kürtaj olacağım parça kalmış içimde. Psikolojim bozuldu iyice hiç iyi değilim valla
hilalaselll4 egeemomms kıyamam sana aklım sendeydi zaten bu kadar küçücük bir şey için tekrar mı yapacaklar ilaç vermediler mi
melegim91 egeemomms Yaa inanmıyorum demek ki sürekli kanama bu yüzdenmiş yine aynı doktor mu yapacak kürtajı umarım kolayca atlatırsın bunu da😔
Deleted33000 egeemomms belliydi canım zaten ama bu son inşallah güçlü durmaya çalış uyutuyolar dimi kurtajda
egeemomms orhismommmmmm maalesef canım yatışımı bugün yapacaklardı evde çocuğum var deyip çıktım yarın gideceğim bakalım teşekkür ederim 😔
egeemomms hilalaselll4 yok kuzum vermediler aslında yatışı bugün verdiler kabul etmedim işte çok üzgünüm