Deleted33000 egeemomms ha sen kürtaj olmuşsun ben başlığı tam okumamisim hala leke geliyor mu yoksa normal kan mi
Deleted33000 egeemomms anladım tekrar kürtaj önerebilir dokturun kuzum sen hazırlıklı gitsen iyi olur
kurkmantosuzmadonna egeemomms kan pıhtısı ise hemen bir hapla düşürülür canım. En azından tamamen temizlenir rahmin. Benim de sezaryenden sonra rahmimde pıhtılar kalmıştı. Dil altı hap verdi doktor onunla attım vücuttan adet kanaması gibi.
melegim91 egeemomms Tam sıfırlanmamış ama sıfırlanmaya yakın belki yavaş yavaş bu şekilde atacaksındır o kalan parçaları da ama sonucunu yine doktora göster kuzum için rahat etsin
saziment egeemomms bacım sonuç almaya gidince muhakkak bu durumun üzerinde dur bende düşük yaptım ama kanamam sadece 6-7 gün sürmüştü seninki çok uzun sürdü
egeemomms saziment ilk düşüğüm de bu kadar uzun sürmemişti bi tuhaflık olduğunu anlamıştım zaten yarın gideceğim bacım
kurkmantosuzmadonna egeemomms inşallah canım. Bazen internet açıklamaları abartı ve karışık oluyor. Bekle bakalım ne diyecek doktor.
egeemomms kurkmantosuzmadonna evet internete kaldıysak mezarda olurduk şuan töbe töbe. Yarın haber ederim inşallah kuzum