feyzaciim Kızlar 9.5 haftalık hamileyim ve sabahtan beri aşırı bir nefes darlığım var. Nefesim yetmiyor sanki bu normal mi? Kuru kuru öksürük de var ama mesela uzun bir cümleyi tamamlarken nefesim yetmiyor sanki ya delirdim ya da korona oluyorum 🥹
revsnnnn feyzaciim panik atak var mı sende canım o da etkiler. Ayrıca kuru öksürük ise ciğerlerini üşütmüş olabilirsin nefes darlığı yapar
yenidennnn feyzaciim benimde var ilk gebelikte vardı bunda da var geçmiyor doğurana kadar alerjik biriyim herald benim ondan oluyor çok zor bi durum çare bulamadım
MevaMomss feyzaciim bunu bende yaşıyorum şuan demir eksikliğinden kaynaklı… İlaç kullanıyorum beni de gerçekten zorluyor bu nefes darlığı.. Normal konuşurken bile sanki koşmuşum gibi nefesim kesiliyor..
feyzaciim revsnnnn yok balım panik atak yok ama böyle biraz nefese doyamıyorum sanırım hastalık ya 😔😔😔
revsnnnn feyzaciim üşütmüşsündür o zaman geçmezse bir göğüs doktoruna görün ihmal etme çok geçmiş olsun❤️
yenidennnn feyzaciim bende zorlanıyorum midemi karnımı biraz bişey sıksa daralıyorum sorun nerde çözemiyorum ilk başladığında uykularım kaçtı günlerce dalamadım ona alıştım ama hep derin nefes almak istiyorum
ysm22 Bir kan.degetlerinize baktırın demir dusuklugude buna sebep oluyor oyuzden demir ilacı hamilelerde kullandiriyorlar
feyzaciim ysm22 canım demir ferritin mi acaba düşüktü ama henüz ilaçlık olmadı demişti 11di. üçüncü ayı bitirmemi bekliyor
yenidennnn feyzaciim belki sorun midede olabilir sabah bi tık daha rahatım midem boş diye sanırım ama nefes darlığını mide yapıyorsa cidden çok garip
feyzaciim yenidennnn kız mide çok fena yaaa allah korusun kalbi bile sıkıştırıyor. ben bu ara çok yiyorum hafif grip başlangıcı da var bende ama bence mide de yoruyor nefesi
ysm22 feyzaciim iyi yapmışsınız ben 90 li ocean marka bitirdim tekrar almam diyordum bu sabaha kadar hemen gidip aldım kramp mahvetti sabaj beni😊
MevaMomss feyzaciim ben 18+2 yim şuan Ama bana 13 haftalıkken başladı doktorum fazla düşüklük vardı diye ve hala kullanıyorum… İhmal etme halsizlik baş dönmesi vücutta uyuşukluk denge kaybı bunların hepsi demirden dolayı başına gelebilir..