kurkmantosuzmadonna Deleted33000 yaa çok iyiler. Tam kokoş olmasam da bakımlı olmayı seviyorum. Ama şu sıralar saçımı yıkasam yeter modundahım. 😄
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ahahah bebeğin de büyük aslında ama nedense bazen o mod bende de oluyor hatta bazen tuvalete gitmek bile lüks geliyor🤣🤣
LadyX kurkmantosuzmadonna sağ ol canım şimdi biraz daha iyi toparlanıyor. Beyin kanaması gibi bir şey geçirdi. Beynine pıhtı atmış.
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ah canım bana o kadar bağlı ki. Mesela az önce mutfağa ocaktaki süre bakmaya gittim babası da odada olmasına rağmen koştur koştur benim peşimden geldi.
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ahahah helsi mi aynı olir bunların yaaa bende de var bitane yapışık ikizim🤣🤣
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet kız benim oğlan daha emeklemiyor mesela yere uzatıyorum ben ayağa kalktigim anda başlıyor ağlamaya 😂😂
kurkmantosuzmadonna yorgunannis seni görünce kendi çekirdek ailesi ile ayrı eve çıkmak isteyen gerçekten yorgun bir anne geliyor aklıma.
yorgunannis kurkmantosuzmadonna bende seni görünce mantosunu kaybetmiş soğukta üşüyen biri geliyor aklıma 😂😂 şaka şaka sohbet muhabbet perisi geliyor aklıma 🧚♀️💕
kurkmantosuzmadonna orhismommmmmm yok yok canım. 😂 Hazır yoğurt yemeyi sevmiyorum. Şarküteriden süt alıp yoğurdu kendim mayalıyorum.
ikiprensesannesi___ myangelson ne yemediler ki dün yediler 🥲gel kız ne yiyeceksin söyle büryan yermisin😍
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna ben seni görünce pozitif enerjin geliyo ama işte nankörlük yaptınız dün gece