Deleted33000 kurkmantosuzmadonna senin adını görünce tamam diyorum kokoş biri @beautiful_ Dertli bacim aceba yine kim napti ona diyorum @meryossss Anlayisli temiz titiz biri @ikiprensesannesi___ tripli bacım @hd_d güzeller güzeli tatliş sevgi pıtırcığı @aysgl330633 ve güzel kahve fincanı🤪 @melegim91 ağır ablamiz @kimchikimdi gerçekten adının hakkını veriyor 🤣 @eslem2121 can ciğer bacı @Havin49_ ikizleriyle ilgilenen ana gibi ana @LadyX post kraliçesi Kız şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe yazarim
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna ben seni görünce pozitif enerjin geliyo ama işte nankörlük yaptınız dün gece
valeriaa_ Deleted33000 size de kaç kez denk geldm postlarda, tam mütevazi hanım efendi birisniz 😍 kullanıcı adınız gayet açık 😍😂
ikiprensesannesi___ myangelson ne yemediler ki dün yediler 🥲gel kız ne yiyeceksin söyle büryan yermisin😍
ikiprensesannesi___ Alya05 seni alakadar etmez güzelse bize güzel konuşma benimle git o tereyağlı ekmekleri ye sen haydeee
beautiful_ kurkmantosuzmadonna karnım ağrıyor başım ağrıyor dünden kalan kolumda aşı ağrısı ahh mide bulantısı demiyorum bile 🤦🏻♀️
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 yaa çok iyiler. Tam kokoş olmasam da bakımlı olmayı seviyorum. Ama şu sıralar saçımı yıkasam yeter modundahım. 😄
LadyX myangelson ahahahahah kocam da öyle diyor yapay zekaya ihtiyacım yok sen maşallah her şeyi çok biliyorsun 😂
LadyX kurkmantosuzmadonna yaaaa o kadar güzel özetledin ki 🥹 birebir ben. Kayınvalidem yoğun bakımdaydı yeni çıktı desem 😳 o yüzden buraları boşladım