Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ahahahah pro Max ha sevdim valla bunu yaaa ben hiç saymayayim sevdiğim kadar uzaklastigim kişilerde var burda ama fırsat bulunca bende bı liste yaparim
kurkmantosuzmadonna orhismommmmmm fırsat bulursam yaparım canım. Tonla işim var ama ben burda oyalanıyorum.
ikiprensesannesi___ Alya05 yawww başlama yine yediniz yediniz en son duvar kenarında miyavlayan kedi gibi yorum yazdım yeni gel dediniz yetmiyor gibi utanmadan peynirde istediniz üf
myangelson kurkmantosuzmadonna yaa teşekkür ederim 🥰 o değil de okuyunca gerçekten aynı şeyler aklıma geliyor benim çoğu kişide onu farkettim 😅😅 ek olarak Seni görünce kaderdasim olarak yorumluyorum başka birşey demeye gerek yok 😅 @kahvesever__ canım arkadaşım çok yana yakın biri♥️ hep yemek ve kahve postları aklıma gelir 🌸 @ikiprensesannesi___ sohbet postları aklıma geliyor 😅 @LadyX postlarini görünce yapay zekadan çıkmış gibi ai ladyx gibi 😂😂😂 Aklıma başka gelmiyor kullanıcı adı 😅
ikiprensesannesi___ myangelson hala da aha bu nankörler gidip bensiz tereyağlı ekmek yiyor haber vermeden
LadyX myangelson ahahahahah kocam da öyle diyor yapay zekaya ihtiyacım yok sen maşallah her şeyi çok biliyorsun 😂
kahvesever__ myangelson canım arkadaşım çok yana yakın biri♥️ hep yemek ve kahve postları aklıma gelir 🌸 Yaa canımsın kahve ☕️ ve yemek postlarını severiz🫣🤣🤣