kurkmantosuzmadonna Kızlar. Burda konuştuğumuz annelerimizin adını ya da profilini görünce onunla ilgili aklınızda beliren bir kalıp bir düşünce var mı ? Varsa neler? Ben başlayayım. @Deleted33000 görünce aklıma max Pro ana geliyor. Çünkü artık gençliğe adım atmış çocukları var. 😂 @myangelson gördükçe meşhur gifleri geliyor. @Alya05 gördükçe mutfakta uğraşmayı seven mutfak aşığı anne geliyor. @eslem2121 kahve ve çikolata seven anne geliyor. @Herseydenbiktim şu sıralar kullanıcı adı gibi her şeyden bıkmış bir gelip bir giden genç anne aklıma geliyor. @beautiful_ hala karnımdaki acaba kız mı diye bekleyip kıyafet almak için sabırsızlanan kızçem geliyor. @demirrleydi_ şu sıralar ev arayışında olan. Memleketinde yeni düzen kurmaya çalışan biri geliyor. @bsrbrkysr184_ komşusuna hayır diyemeyen her istediğinde robotu veren o iyimser arkadaşımız geliyor. @kartanesi___ Kayınbabasının torununu görmek için yerli yersiz her saat aramasından sıkılmış o taze anne geliyor. @ikiprensesannesi___ iki prensesine bir de yakışıklı bir prens ekleyen anne geliyor. Yazamadığım daha doğrusu aklıma gelmeyen çok arkadaşım var. Aklıma geldikçe yazacağım. Sizin de var mı böyle düşündükleriniz? Benim adımı görünce aklınıza ne geliyor sizlerin ?
kurkmantosuzmadonna kurkmantosuzmadonna @Havin49_ görünce ikizleri olan aynı zamanda kv gelen misafirlerden dinlenemeyen genç anne geliyor.
ikiprensesannesi___ orhismommmmmm bence de küs dünde tereyağlı ekmek yediler kabız da olmadılar ona yanarım
kurkmantosuzmadonna orhismommmmmm ay işte aklıma geldikçe yazıyorum bacım. Seni görünce çayın kahvenin yanına yediğin meyve tatlılar geliyor. Çok beğeniyorum o sunumlarını. 😍🌸
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna teşekkür ederim canım benim 😘😘benim hiç öyle analizlerim olmuyor ben daha çok güzel ve tipleri kafamda kuruyorum😂
kurkmantosuzmadonna LadyX Ay seni yazdım sanıyordum ya. Seni görünce İngilizce öğretmeni aynı zaman benim gibi kv temiz olmamasından şikâyetçi 😂 Durunun annesi geliyor.
valeriaa_ LadyX size de istemsizce ısındım birkaç kez postlarda denk geldik kendi halimde çocuklu tatlı bi anniş gbi hissediyorum ,kullanıcı adınız havalı 😍😂
kurkmantosuzmadonna orhismommmmmm ah bir zamanlar öyleydim. Çocuktan sonra saldım. 😂 Ama seviyorum öyle post atanları görünce içim açılıyor.
orhismommmmmm kurkmantosuzmadonna kız ciddi misin ya hikayesını bilmıyordum benim Deccal kaynana da öyle
LadyX kurkmantosuzmadonna yaaaa o kadar güzel özetledin ki 🥹 birebir ben. Kayınvalidem yoğun bakımdaydı yeni çıktı desem 😳 o yüzden buraları boşladım