valeriaa_ Deleted33000 size de kaç kez denk geldm postlarda, tam mütevazi hanım efendi birisniz 😍 kullanıcı adınız gayet açık 😍😂
Deleted33000 valeriaa_ ayy çok teşekkür ederim 🥰😐 evet adım fazla açık değiştirmeyi düşünüyorum da nick bulamadım ben sizi bu postta gördüm 😂😂
myangelson valeriaa_ 2022 yılından beri buradayım önceden daha çok aktiftim de şuan çocuktan dolayı pek giremiyorum sürekli 😅 teşekkür ederimm🥰 oğluşum maviş değil ama yine de gören yanaklardan dolayı tombiş diyor 😅
Deleted33000 ikiprensesannesi___ ben teklifimi yaptım salı günü kapindayiz ister aç bize kapıyı acmazsan bizde camdan gireriz😂😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna hemde ne delirmek beni deli etmek için 3 hafta yetti kadına Alay eder gibi şimdi çıkarmış 400 TL veriyor bana evin yok sana hayır geçiyor al bu parayı bana dua et diyor şaka gibi ya
demirrleydi_ ikiprensesannesi___ inan en son kötü beddua edicem o olacak cins kadın ya dışardan görünce bile sevilen oğlumu kadın sevmiyor yanında ağlıyor umrunda olmuyor üstüne benden dua istiyor yardım bekliyor
Deleted33000 melegim91 ağır abla derken de hani seviyeli kaliteli insan anlaminda yani e anlıyorum azcik insanları