hd_d myangelson ahhh karnim buyudu yaa keskeeeee oyle aansim olsa ama ben patlatmadim 2 hafta önce görümceme söyledim sonra onlara gittim eltisinin oglunun dogum gununu kutlamaya sonra kilo aldigimi fark wtti herkes görümceme sormuşlar yemin verdirmişler oda patlatmis🤣 kaynana sa onlardan duydu hahahahaha
valeriaa_ myangelson siz uzun zamandr burdasnz galiba ,ben birkaç kez kullanıcı adımı değiştrdm size daha önce de denk gelmiştm ,nedense kocaman mavi tatliş kelebek geliyor aklıma size denk gelince 😍
kurkmantosuzmadonna hd_d evet biliyorum ama kız senin hiç mi miden bulanmadı? Hadi sen sakladın kocan nasıl dayandı ? 😄
hd_d beautiful_ hahahha diyemez askm vakti zamninda bana dogmamis bebeme falan ilenmis. Bi kdn o yzden hic bi konusa laf diyemez saka yapamaz ki benimle samimiyet kuramaz oyle bir sey derse laf diycegimi bilir💃
hd_d kurkmantosuzmadonna yok bacm en büyük avantajim bulantimin olmamasi asermemem kilo orantili almam karnimin cikmamasi oldu Bu fikri kafama sokan zaten esim ben istesem esim istemez benimde isiime geldi söylememek sagolsun esimde soylemek istemedi anasi da olsa diyolar niye demediniz diye esim cikip diyo napalm ilan mi edelim diyo ki boyle oldugu iyi oldu ben baskiya gelebilen hiri degilim hic koca kari efsaneleri dinleyemem🤣🤣
kurkmantosuzmadonna hd_d ay helal olsun size. Özel değilse neden sakladınız canım ? Kv sorunlu biri mi ?
hd_d kurkmantosuzmadonna yo degl askm gayet sagligi sihhati yerinde ama esim herseyin patlamasini sevmez birine desek hic birii agzini tutmaz bi tane kurtajim var benim onnda da saklamistik kurtaj olana kadar esim sevmiyo bazi seylerin gizli kalmasi taraftariyiz yani ama pek anlastigimiz soulenemez kaynana ile ama tabiki sebebi bu degl sadce istemedik boyle daha rahat hissettik kendimizii🤭
kurkmantosuzmadonna hd_d siz öyle istedikten sonra daha ne. Sağlıkla gelsin zamanında inşallah. Bizimle de paylaşırsın o zaman. 🌸
hd_d kurkmantosuzmadonna evetttt bende herzmn bunun arkasindayim anne baba olark boyle uygun gördük ve boyle oldu yani amij insllah canmm tabikiiii paylasirmm😍
valeriaa_ kurkmantosuzmadonna nedense sizin adınız da bana gerçekten manto giymeyen ama elit bi kişiliği getirtti aklıma 😂
myangelson valeriaa_ 2022 yılından beri buradayım önceden daha çok aktiftim de şuan çocuktan dolayı pek giremiyorum sürekli 😅 teşekkür ederimm🥰 oğluşum maviş değil ama yine de gören yanaklardan dolayı tombiş diyor 😅
valeriaa_ LadyX size de istemsizce ısındım birkaç kez postlarda denk geldik kendi halimde çocuklu tatlı bi anniş gbi hissediyorum ,kullanıcı adınız havalı 😍😂