dalyaluna35 Kesinlikle kız senesi, ekim anneleri grubumuz var çoğunlukla kız ve çevremdeki arkadaşlarımın da kız benim bebegim de kız 😅
sdaa13 dalyaluna35 Aaaaaa darısı Bizimde başımıza :)) benim de herhalde Ekim sonu kasım başı gibi tahmini doğum tarihi :)
sdaa13 ikibalannesiii Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre rüyanızda görmediniz mi birşey acaba anneler görür derler ama :)
ikibalannesiii sdaa13 sağlıklı hayırlı olsun da inşallah canım yok yaa görmedim en başından beri kese şekli falan hep kıza benzetti herkes ama kısmet erkek bebişeymiş
sdaa13 dalyaluna35 Banada dua eder misin ya inşallah benimde kızım olur çok teşekkür ederim bu arada 🫂💕
dalyaluna35 sdaa13 etmem mi kuzum tabi ki ederim Allah gönlüne gore sağlıkla hayirli bir evlat nasip etsin insallah 😍
060436 sdaa13 bence ikiside eşit kızda çok erkekte benim oğlum olucak herkes sağlıkla alsın kucağına 😍💙
gvnrzz sdaa13 kız bekliyoruz. Bu sene sanki ikisi de aynı gibi ya. Etrafımdaki hamilelerde kız erkek esit su anda
gvnrzz sdaa13 Rabbim gönlünüzdekini hayırla nasip etsin. Benim de bir oğlum var, gönül bir de kızdan yanaydı tabi ama hep erkek hissettim bunu da ama kızmıs sok oldum 😂🌸
sdaa13 gvnrzz Aaaaa aynı şokdan bende istiyorum gerçekten inşallah benimde öyle olur sizide tebrik ederim çok güzel iki meyvede sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Banada dua edin inşallah benimde kızdır benimde bir oğlum var 🫂🫶