isyo Sedadgn411 miraç kandilini bilirsiniz o gece peygamber efendimizin göğe yükselmesine miraç yürümesine isra denir. Peygamber efendimizin gece yürüyüşü. Isra suresi
Elwing6 Merakli1anne gülce tek basina cok güzel zaten kime soylediysem cok guzel diyor ben anlamini sevmiyorum güle benzeyen gibi ama bana gülen yüzü,gülec yüzu cagristirdigindan koyacagim:)))
Merakli1anne Elwing6 bu gidisle bende tek koycam gibii🙄iki isim coook istiyorum ama yanina binset bulamadikk😔
Kbrabdrhmn Sedadgn411 ne zaman bir isim bulsam yok bu olmaz yavrumla dalga geçerler deyip vazgeçiyorum sana yardımım dokunmuyor 😂 kendime hayrım yok
Kahraman35 ortada bebiş yokken favori ismimiz Özüm dü. soyadımız da kahraman çok uyumluydu 😎Şimdi çok şükür 23 haftalık. kızımız olacak. Fikir değişti şimdi Biz de Ece düşünüyoruz. Eşimin ve benim ismimin baş harfleri ve anlamı da güzel geldi bize. Ben ikinci isim olması konusunda kararsizim ama eşim tek isim kolay diyor kendisinin iki ismi var herkes başka söylüyor diyor ne yapacağımızı bilemiyoruz tam olarak 🤣🤣
BlsnMhmtKvc Sedadgn411 ben hanzade istiyordum kızım olursa nasipse kizim olucak fakat kuzenim koydu o ismi oyuzden bende çok düşünüyorum şuanda anlamı güzel olun diye bakiorm tek
Elwing6 Merakli1anne bir psikolog dinlemistim tvde..cift ismin cocukta kararsizlik yaptigindan ve cift karakter olabilceginden bahsediyordu canim :) tabi herkeste olacak diye bir sey de yok :)
smyyedmr54 Sevvalasya bizde asya koyacağız 🤣 bu ara çok duyar oldum, yanına bi isim daha arıyorum o yüzden 🤗
smyyedmr54 Deletedmom308 ilay ismini çok beğenmiştim bende, ülkenin en güzel kızı demek, esim beğenmese de güzel
Elwing6 smyyedmr54 bu arada ilayda cok guzel..hüma ilay gülce olabilir diyorum bende..ilay guzel ama ilayda nin yarimi gibi geliyor :)
smyyedmr54 Merakli1anne canım gülce çok guzel ama g Harf analizi yap derim. Ü harfi cok sıkıntılı, başarıları surekli engellenen demek. Bende bir cok ismi bu yüzden iptal ettim.
Elwing6 smyyedmr54 kızlar böyle seylere inanmayin ya..icinizden ne geciyorsa koyun resmen hurafe :)))