Beyzagzn Rabiaaa8 bende begum koyacagim saygi duyulan kadin prenses kadin hukumdar anlaminda isim kaderi etkiler saygi duyulan guclu kadinlar olsunlar ileride :)
Sedadgn411 emreesra Miray da güzelmiş evet dediğin gibi şimdiden zorlamaya başladık bile sonumuz hayır olsun 😂
bsrgz Sedadgn411 miray eylül ipek cansu Elizan sıla isimlerini beğeniyorum Bende ama kesin bi ismimiz yok henüz:)
Merakli1anne Bende gülce berra olarak sevmistim ama.berra 'nin anlamı güzel ama konmamasi gerkn isimlerdenmis.🤔Gülce nin yanina isim.bulamadim🙄
Elwing6 Merakli1anne gülce tek basina cok güzel zaten kime soylediysem cok guzel diyor ben anlamini sevmiyorum güle benzeyen gibi ama bana gülen yüzü,gülec yüzu cagristirdigindan koyacagim:)))
smyyedmr54 Merakli1anne canım gülce çok guzel ama g Harf analizi yap derim. Ü harfi cok sıkıntılı, başarıları surekli engellenen demek. Bende bir cok ismi bu yüzden iptal ettim.
istkizannesi Merakli1anne Berra için konmaması gerektiğini kim söyledi? Esmaül Hüsna’da Berr olduğu için mi?
Tugba2626 Sedadgn411 hilal gizem ikisi ayrı ayrı da çok anlamlı birleştirince de ‘’ayın sırrı’’ oluyor . Ben çok istedim bu ismi ama kuzenimin adı olduğu için yapamıyorum.