rmy1 Kızlar bundan 2 hafta önce felan kanama alanım vardı geçti çok şükür ben progestan fitil kullanmaya devam ediyorum ama iç çamaşırım hep leke gibi oluyor akıntı lekesi mi normal leke mi ayırt edemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı
swwlnur rmy1 Progestan Kullanınca İlaç Edildikten Sonra Kremsi Akıntı Normaldir Hatta Arkasından Sıvı Akıntında Olabilir🥰
sirius8 rmy1 normal , gece yatmadan fitil olarak kullanıyorum . Sabah kalktığımda su gibi akıntı oluyor sonra beyaz beyaz geliyor . Vücut hormonu emip , kalan ilaç artığını çıkarıyor
mervekalkann rmy1 O oluyor normal bir de fitilden sonra ilk idrarda beyaz döküntüler olur idrarda onu görürseniz ilaç işe yarıyor güzel çözünüyor demektir bilginize.
rmy1 swwlnur canım benimki kremsi akmıyor kahverengi sarımsı gibi akıyor anlayamıyorum peçeteye silince gelmiyor bişey ama ped taktığımda farkediyorum
rmy1 damla6565 geçen haftada böyleydi gittim sıkıntı yoktu fitilden sonra leke geliyor ama anlamadım doktoruma yine yazdım cevap bekliyorum
mervekalkann rmy1 tamam o yerleşme kanaması oluyor benim de öyleydi 7. Haftaya kadar falan aralıklı devam etti sonra geçiyor. Günlük ped ile takibini yapabilirsiniz.
rmy1 mervekalkann 6.hafatada kanama alanım oluştu geçti ama şimdi leke şeklinde akıntı geliyor işte geçen hafta gittim sıkıntı yoktu onda da çağırmıştı doktorum gel diye ağızdan mı denesem hapı aceba
mervekalkann rmy1 kanama alanından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pıhtılı gelmediği sürece sorun yok. O haftalarda oluyor malesef. Tabi yine de doktora sormakta fayda var. Ara ara oluyordu benim de sanırım 14. Haftadan sonra kesildi şuan 26+3 olduk.
emir05 rmy1 Benım de öyle doktor kırmızı leke olmadığı sürece korkma dedı. Eskı kan gelıyo dedı. Kahverengı sıyahımsı bazen sümüksü bazen minik parça gıbı oluyordu.
Raana rmy1 merhaba yaptınız acaba,lekeniz geçti mi? Benim de 10 haftalık,günlerdir pembe kahverengi leke oluyor,çok korkuyorum
mervekalkann rmy1 ağızdan Çok Yan etki oluyor diye doktorum fitil olarak önermişti sabah ve akşam olmak üzere. Çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuş denemenizi önermem.
rmy1 mervekalkann bende fitili iterken ağrı çekiyorum aceba tahriş mi ediyor da geliyor diye düşündükim evet doktorumda demişti ağızdan alırsan yan etkisi çok diye de yazsın bakalım daha cevap yazmadı gerçi geçen haftada vardı lekelenmem çağırdı gittim bir sıkıntı yoktu her şey yolundaydı kullanmaya devam et demişti
meryys rmy1 Benimde acı oluyor ya artık, birde sanki ödem yapıyor vajina içinde bazen çok zor itiyorum
kedimekim rmy1 fitil şeklinde kullanırken bende de oluyordu bazen şeffaf sucu gibi bazen beyaz akıntıyla eşlik ediyordu hatta kuruyunca katılaşıyordu bende şeffaf sıvı gelince bebeğin suyumu diye korkuyordum ama kuruyunca katılışıyorsa akıntıymış bende fitil olarak kullanmak mantar yaptı bende tekrar ağızdan almaya geçtim