damlasv eslem2121 hayır anlaşması çok zor memnun etmesi çok zor biriyim zoru sevmekte insanı zamanla yıpratır
ikiprensesannesi___ eslem2121 bazen çekilmez olabilirim ama kendimden ödün verdiklerime sayıyorum evlenirim herhalde 🥲kocamda öpüp başına koysun beni 🤣
elifsn23 eslem2121 ayy ne güzel köyünüzün olması bir şeyleri dalından koparıp yemeyi öyle özlemişim ki
ilknuryvz Gün masası mük olmuş bayılırım. Soruya gelirsek evlenirdim, deli dolu,komik,anaç,hamaratım hayatına neşe katıyorum daha ne olsun ayooollll kurban olsunlar bize😂🥰Boğa burcuyum bence gayet yeterli sebepler. (Not kocama da kurban olurum 🥹)
eslem2121 ilknuryvz 😘😂arayada kocasını sıkıştırdı olsunlar bacım senin gibisini nerden bulacaklar aranan gelin bu arada afiyet olsun 😂
myangelson eslem2121 taktik maktik yok bam bam bam 😂😂😂 bilmiyorum ya bende çok unutkanim ama bir kişiye karşı böyle zıt bellediysem asla unutmam 😅
eslem2121 aysgl330633 yok bacım maalesef herkese iki tane zaten birileri fazla almış görsem fena olacak 😂
eslem2121 Meral_63 😂😂keşke bizimkilerde böyle olsa bizimkiler belli olmasın die uzaklaşır sanki karı koca değiliz köyde uzaklaşıyor 😂