eslem2121 buyurunuz lütfen herkes azar azar alsın anca yeter çünkü evet gel gelelim bugün ki sorumuza eşinizin yerine geçseydiniz yine kendinizle evlenirmiydiniz neden ?
3boysmom eslem2121 ellerine sağlık bacım🥰🥰 bence ben çekilecek dert değilim o yüzden evlenmeyebilirdim sjdjdjdjdj
Deleted33000 eslem2121 ben evlenirdim çünkü onun ailesni benden başka kimse çekemez bence kurban olsun bana😂😂😂
elifsn23 eslem2121 tabii evlenirdim ya 😂 onu mutlu etmek için çabalıyorum sabırlıyım değer verdiğimi hissettiririm her zaman daha ne istiyor😂😂 nasılsın canım bu arada bayağıdır görmedim seni
beautiful_ eslem2121 Ellerine sağlık aşk ❤️ Tabiki evlenirim benim gibi karıyı birdaha Zor bulur kurban olsun onun ailesi bana 😂😂
hd_d eslem2121 su anki halimle evetttt evlenirdm ama baştaki deli dolu ben olsaydim hahaha yine evlenirdim de ben kendime tahsmmul edermiydim orasi mechul🤣🤣
myangelson eslem2121 midem rahatsiz olduğu halde şu görüntü canımı çektirdi 😅 evlenirdim tabiki kendi de diyor zaten senden başka beni alan çıkmazdı kim çeker beni diye 😂😂😂 benim de kinci huyum kötü biraz 🥲
egeemomms eslem2121 of of harika görünüyor balım😍😍 Evlenirdim benim gibi karıyı zor bulur kurban olsun bana🤣🤣
Meral_63 eslem2121 canım kısır ve ıslak kek çekerken bunların karışma çıkması ya 🤣evet kendimle evlenirdim tekrardan kendimden iyisini mi bulacam sadık olmak desen bendn var kafa dengi desen var sevdimi deli gibi seven biriyim çok romantigim 😌💋ben olsam kendimi kaçırmam yani 🤣
eslem2121 Meral_63 😂😂keşke bizimkilerde böyle olsa bizimkiler belli olmasın die uzaklaşır sanki karı koca değiliz köyde uzaklaşıyor 😂
mervekalkann eslem2121 Ben zor ve baskın bir karakterim yıllarca tek yaşadım kendime yetebildim elimden her iş gelir. Çıtkırıldım insanlardan pek hazetmem benimle yaşamak biraz zor ama huyuma gidildiğinde çok tatlı biriyim bence. 😜🌸