kimchikimdi Baklavaseverim Bazen duruyor ama kendisini öne eğiyor, dönercilerin önünde sallanan balon misali 😂 Bu aydan sonra başlar herhalde aşkım teşekkür ederim
gizarden kimchikimdi çok ilginç ama 10 aylık tutunarak yürüyordu 4 aylık dönüyordu 5-6 aylık emekliyordu ama oturma işimi 1 yaşta zor yaptı 😃 ben de çok korkmuştum ama diğerlerini erkenden yapmıştı yani her çocul farklı ya
Baklavaseverim kimchikimdi Öyle diyorum valla zaten zamanı gelince pat diye bakıyorsun başlıyorlar 🤣🤣
annekiz6141 kimchikimdi valla ben doktora bunu demistim yatinca elinden tuttugumuzda kalkmak istiyor sakın annesi yapma dedi kızım 6 ayini geçtikten sonra oturmaya başladı bana göre 6 ayda çok erken oturmak için ya 🤷♀️
sarilale123 kimchikimdi yüzüstü yatır canım yastığa önüne oyuncaklar koy. Kafasını tam tutsun. Yavaş Yavaş desteksizde oturmaya başlar. Gelişim her çocukta ayrı
kimchikimdi sarilale123 Çok yaptırıyorum hayatim gün içinde sanki biraz fark var, çok teşekkür ederim daha çok denicem💖🫂
sarilale123 kimchikimdi önüne ilgisini çeken bişey koyarsan daha çok kalmak ister . Gelişim baştan ayağa doğru ilerler bebeklerde. Önce boynunu sabit tutacak sonra bedeni