kimchikimdi LadyX Teşekkür ederim hayatım benim, ben yuruteyim onlar görsün kajdoanfoqk Sen nerelerdesin kız ben göremedim seni
kimchikimdi 2bebisannesyim Teşekkür ederim hayatım, sizlere de sorayım dedim ne zaman oturdular diye çok sağol 💖🐣
kimchikimdi ABusraaaa Teşekkür ederim aşkım, başını tutuyor ama hep yere odaklı yutkunamıyor o yüzden 💖🥹
HiravEmir kimchikimdi hayır ya sen niye takıyorsun benim oğlumda 7-8 aylıkken tam oturmaya başladı sen kimseyi takmasana herkesin aynı değil evet kıyas yapınca acaba neden diyor insan ama benim oğlumda öyle oldu sorun etme
kimchikimdi HiravEmir Etmiyorum hayatim o anlık aklıma geldi imalar yapıyorlar hep ya daha dişte çıkarmadı ee anne sutu alsa boyle olmazdı diyerek iyice moralimi bozmaya çalışıyorlar ama nooo iyiyiizz🥲😂💖
Baklavaseverim kimchikimdi Normal canım 5 saniye bile desteksiz oturuyorsa doktorlar problem etmiyor benim kızım da oturuyordu ama kendini geriye atıyordu takma
kimchikimdi Baklavaseverim Bazen duruyor ama kendisini öne eğiyor, dönercilerin önünde sallanan balon misali 😂 Bu aydan sonra başlar herhalde aşkım teşekkür ederim