SancarMom maco61 yer açısından çok iyi biz sonra park yatak almıştık 8. Ayında odasını ayırdım oda takımında yatmaya başladı hala o şekilde
maco61 myangelson yorumlarda 15kg kadar kullanılır yazınca bende heveslendim kızım 4 yaşında 14,5 kg ooo 4 yıl yatar diyom😂😂😂 aklıma gel yaaa
myangelson maco61 kullanılır da dümdüz yatan bebek olması lazım 😂😂😂 aşırı aşırı kilolu bebekler için geçerli bence 15 kilo olayı 😅
maco61 myangelson yani aşırı kilolu değil. dümdüz yatar inşallah 😂 ama almaya mecburum ya kızım park yatakda uyuyor
bsrmnts maco61 Yaa bizim odada geniş beşiğe yer var ama çok büyük gibi geldiği için daha minimal ve uzun süre yatsın istediğim bir şeylere bakıyorum. Daha alamadık. Sen gibi alayım ben de diyordum ama çocuklar onlardan çabuk çıkıyor diyince bilemedim.
maco61 bsrmnts ya benim park yatak var ama kızım yatıyo. şimdi ayırırsam doğunca üzülecek yalnız hiseder diye böyle elimin altında salona da gelecek gündüz uyuyacak bişy istiyorum mecbur alacagım 1 yıl idare etse taşınacagım zaten
mavibonck maco61 aynısndan bende aldım doğumdan sonra kullanacağım. Bence küçük kullanışlı her yere taşınır 1 yaşa kadar da idare eder zaten çocuklar 1 yaşından sonra beşikte durmuyorlar kullanışlı bence fiyatı da uygun
bsrmnts maco61 Büyük park yatak mı? Eğer öyleyse memnun musunuz ondan? Ben de biraz kibar olsun diye fikrimi değiştirdim .
aybarsotti maco61 kanz with me 2 kullanıyoruz oğlum 11 aylık başka bir yerde yatmaz hiç. Çok memnunuz sığdığı yere kadar yatıracağız🥹
hulyalarda dalyaluna35 9 bin civarı bir ürün, ama en fazla 7 8 ay kullanılıyor haberin olsun, bebek yatakta ayakta durunca düşme riski çok yüksek