maco61 Bir kızım var park yatakda yatıyo. Şuan 36 haftalık hamileyim böyle küçük anneyanı beşik istiyorum böyle 2 yaşına kadar kullanabilecegin alıp memnun kaldıgınız varmı ya tavsiye etsenix bana☺️
zey55 maco61 elele sonno 3in1 beşik aldım çok güzel otomatik sallanıyor anne yanı oluyor kendilipinden müzik özellikleri var tekerlekli olduğu için de her yere kolaylıkla taşınabiliyor baya konforlu
SancarMom maco61 istediğiniz modeller malesef 6 aya kadar yatabiliyor bizde ebebeğinkini almıştık başlarda kaldır indir çok iyi yükseklik ayarlanıyor ama oğlum hemen kalkıyordu
yorgunannis maco61 yani bunu en en fazla 1 yaşına kadar kullanabilirsin çünkü çocuk kendini intihar eder😄 en iyisi park yatak oradan çıkamıyorlar 2 yaşına kadar öbür türlü diğer beşikler 1 yaşından sonra tehlikeli hatta o yaşa gelmeden atıyorlar kendilerini
yurdtas maco61 arkadaşım kullanıyordu bu beşiği yenidoğan döneminde oturma odasına koymak için almıstı en fazla 6-7 ay yatabiliyorlar 2 yaşa kadar imkansız
myangelson maco61 bu beşik güzel biz 7-8 aya kadar kullandık. Tutunup kalkmaya başladıklarında kullanılmıyor çünkü 😅 salonda bu beşik vardı yatak odasında park yatak. Çok işime yaradı benim ama 2 yaş imkanı yok kullanmasının
osimdiannee maco61 bende aynısi var aşkım çok rahat odadan odaya kolay şekilde gidiyor 😍 yavaş yavaş sallanması da çok güzel bence 🩷
elakemal maco61 bİ arkadaşa doğum hediyesi almıştık ama 6-7 ay falan yatırabilmişti ayağa kalkmaya başladığı zaman düşme tehlikesinden dolayı ama yinede taşıma açısından kullanışlı ilk zamanlar
maco61 yorgunannis ahahh doğru😂 ama park yatak da büyük. kızım hala onda yatıyo 4 yaşına girecek bi anda onu ayırmak istemiyorum yaa yazık üzülür diye korkuyom. odası var ama ayıramadım doğuma azmkaldı şimdi doğduktan sonra ayırsam üzülür diye odayada anca bu sığar
yorgunannis maco61 şimdiden ayır baya büyümüş nasıl rahat ediyor o yerde kızım 2 yaşına geldi beşiği başına yıkacaktı 😂 paramparça edecekti😂😂
direnbarn maco61 bence alabilirsin canım çünkü ben her yere de götürdüm hala da sapa sağlam duruyor şimdik ikinci çocuğumu büyüteceğim
busrasrr maco61 yeğenimi 1 yaşına kadar büyüttük onda ama kırıldı zor sallanıyordu ikincisi de yine kırıldı zor sallandı sallandı hep ama uyuyordu da ama kol kalmadı rahat değil hemen kolları gidiyor
maco61 yorgunannis yok ya sığıyo ufacık bişey kızm😁😂 ya denedim ayırmayı gece ağladı bende şimdi ayırırsam üzülür diye düşündüm. xaten yeni ev aldık oraya geçince güzel pembe ıda istiyo 1 yıla geçecegiz pembe oda yaprsam belki hevesle yatar
maco61 myangelson yorumlarda 15kg kadar kullanılır yazınca bende heveslendim kızım 4 yaşında 14,5 kg ooo 4 yıl yatar diyom😂😂😂 aklıma gel yaaa