buseblt 34+5’te 2800 çıkmıştı benimde çokta yemeye içmeye dikkat eden biri değilim sadece gerçekten kaşar peyniri çok çok bol yedim aşırı su içiyorum 10-11 bardak gibi ve sürekli yumurta ekmek yiyorum
babyymom59 buseblt ben su hiç içemiyorum asla istemiyo canım su vitaminleri içerken zorluyorum kendimi bi bardak fazla içmek için
buseblt babyymom59 vallaha ilk aylar hiç içmedim dikkatte etmedim enerji içecekleri kola cart curt içip durdum sonra 6 aylık olunca bana bi güncelleme geldi ki adam gibi beslenmeye başladım sade kahvalttıda 1 büyük dilim yiyorum başta sıkıyodu ama bebeğim kilo aldıkça hırslandım daha fazla alsın diye çokca yedim 😂💗
prs_99100 Bence iyi kilosu ama sen bilirsin tabi 🌸 neye göre küçük geldi ? Mesela sen minyonsan ve kız çocuğuysa gayet iyi bence kilosu. Benimkini duysan bi de şok olursun minicik allahım inşallah doğana kadar 2.800 ü bari bulur diye dua ediyorum 😂
babyymom59 prs_99100 cinsiyeti erkek ilk çocuğum bu haftalarda daha kiloluydu sanırım ondan bana ufak geldi bende yapılı biriyim boyum uzun ailem hep uzun eşimin tarafı minyon sanırım baba tarafı geni baskın gelmiş 😂
ebobel babyymom59 bende 35+4 haftalığım bugün 2700 gr dedi doktor normalde hep önden giderdi şimdi haftasıyla uyumlu olmuş aslında sevindim normal doğum istiyorum çünkü çokta kilolu olup beni zorlasın istemiyorum
babyymom59 ebobel bu aydan sonra yavaşlıyormuş kilo alımı bana da öyle dedi doktorum şimdiye kadar bizim de hep haftasından ilerideydi
sara29 Alparslanmomm bu son haftalarda kaşar peyniri avokado muz yemeye özen göstereceğim..başından beri tüketiyordum aslında kilo alımı yavaşladı nedense
Alparslanmomm sara29 doktorumuz kilo alımı güzel haftasına uyumlu da dedi aslında çok rahattı muaynede . Ben normal diye düşünmüştüm burdaki kiloları görene kadar
sara29 Alparslanmomm her bebek farklı bence zaten karşılaştırmamak gerek. Çünkü anne baba farklı yediğin içtiğin vs.. benimki sadece biraz düşük böyle devam ederse tekrar gel dedi(perinatolojiye gidiyordum aylardır son randevumdu dün)
bebektwo babyymom59 bencede az değil cunku 34 haftadan sonra hızlı artıyorlar ee senın 3 haftan daha var
babyymom59 bebektwo doktorum da bu haftadan sonra çok almıyolar artık dedi plesanta artık yavaşlıyomuş
bebektwo babyymom59 ben son haftalarımda her gıttığımde 300 400 gram alıyordu 38+6 da sezeryan ıle doştu tansıyondan 39 sonunu bulsaydım daha da artacaktı ama domtorla tabıkı benden ıyı bılır