htcbyrmblc Semilk05 sende ağızlarının payını ver onun için ordalar kadın doğum acil adı üstünde ters bir durum hissediyorsan tabiki gideceksin kimsenin seni manipüle etmesine izin verme benim bebeğim onların konforundan daha önemli o da bir can ve orası da kadın doğum acil 🌸
htcbyrmblc Semilk05 25 haftaliksin alttan bakması tehlikeli değil mi ya ntsye bağlar sancın çıkar bakarda bebeğe falan baktılar mu ultrason ile ya da doppler ile kalp atışını dinleme falan
Deleted33000 Semilk05 nst cekmediler mi canım böyle ağrılı olanalra ilk nst çekilir ağrı varsa alttan bakarlar
Semilk05 htcbyrmblc hiç hiç Bişi sadece alttan baktı bu kadar açılma yok dedi ben dedim nst usg vs yapmıyor musunuz önce açılma bakmak neden haftan küçük nst yapmıyorum dedi salak gibi bişeyfi bundan bahsettim işte gitsem mi derken. Bide mide bulantısı başladı alttan baktıktan sonra
Semilk05 Deleted33000 hayır hiç bişi yapmadı gerizekalılar inşallah açılmam başlamaz iyice korku sardı daha 25+2 yim ya
htcefyp Semilk05 bana da alttan baktılar birşey olmadı sana da bebise de bişey olmaz insaAllah içini ferah tut🥰
umransag Semilk05 geçmiş olsun canım ben de 20 haftalık hamileyim henüz erken biliyorum ama ara ara karnımda sertleşme rahimde kasılma oluyor endişeleniyorum ben de🥺
Semilk05 umransag insan endişe ediyor ister istemez bana sadeve alttan baktı açılma yok dedi yolladı eve inşallah aksi bişey olmaz korkuyorum
umransag Semilk05 evet canım sen yine de tedbirli ol 30. haftalardan sonra erken doğum riski olabiliyor diye biliyorum kasılmalar sertleşmelerden dolayı
nurmom_ İmkanınız varsa sabahı beklemeyecek kadar kötü hissediyorsanız özel hastanede kadın doğum acil bölümüne gidebilirsiniz onlar nst ultrason hepsine bakıyorlar çok acil durmda ben de o şekilde gitmiştim detaylı bakmışlardı