ozlemozdemir09 anne9800 adetime 7 gün var, vajinamin içinde baskı var. Son iki gündür başım dönüyordu şu anda bir şey hissetmiyorum
kbragldmr anne9800 bat 16 nisan 1 seneden fazladır ikinci bebek istiyoruz ama olmuyo inşallah bu ay olur yüzümde sivilcelenmeler var dünden beri heran adet olacam gibi ara ara kasık ağrım oluyo
mutluuuannemmm Allahneverdiysee Ben de hiçbir şey hissetmiyorum ya sadece sabah uyandığımda hafif bir sızı hissettim kasımda geçti bir de şeffaf uzayan akıntım vardı dün akşam
Allahneverdiysee mutluuuannemmm genelde yumurtlama döneminde oluyor o tarz akıntı gebelik belirtisi olan akıntı kremsi beyaz oluyor
mutluuuannemmm Allahneverdiysee bundan birkaç gün önce beyaz akıntım oldu sonra dün akşam da uzayan akıntıya döndü bakayım bugün nasıl olacak ben ovülasyonla takip ediyorum zaten yumurtlama çatlama hepsi geçti
btun ozlemozdemir09 bu sabah bi kaşık ağrım oldu az önce tuvalete gittim beyaz ve açık sarı gibi akıntım gelmiş bat 7 gün var
Allahneverdiysee ozlemozdemir09 evet adet öncesi de aynı akıntı oluyor gabelikle regl belirtileri çok benziyor zaten
hou ozlemozdemir09 yumurtlamadan sonraki gün demek yumurtanın çatladığı gün 0.gün ertesi gün dpo1 diye sayılıyor.🫠
hou ozlemozdemir09 dpo20 olmaz ki bilimsel olarak yumurtlamadan en geç 14 16 güm sonra adet olunuyor zaten. Ovülasyon ile mi ilerlediniz hangi gündü yumurtlama tarih olarak
canannn0 Dpo 13 benim daha yeni evde yaptığım test silik çıktı öncesi testler hayal kırıklığı oldu benm için
hou canannn0 hangi günler hangi testleri yapmıştınız ben de dün ve bugün awox yaptım ama negatif dpo8 ve dpo9 da daha erken mi pozitşfe dönermiş diye umut ediyorum