mutluuuannemmm Kızlar dün gece göğüs hasasiyeti oldu bu sabah daha iyi geçti gibi DP 8 dalgalı gelip geçmesi normal mi ilk defa oldu
mutluuuannemmm Sudemirhan ben dün gece ilk defa hissettim anladım bişeyler olduğunu herkes oluyor demiş bir kaç aydır deniyorum olmuyordu bu sabah gitti gibi noluyor dedim 😂
Sudemirhan mutluuuannemmm genelde göğüs ağrısı inmeye başlıyorsa adet yaklaşıyordur progestoron düşmeye başlıyor çünki ama bi inip bi çıkıyorsa ihtimal olabilir tabii benim dün indi gibi oldu bugün arttı akşam test yapıcam bakalım sonucu paylaşırım
kbragldmr Rojdiyebiri bat 16 nisan 1 seneden fazladır 2.bebek istiyoruz ama olmuyo bi sıkıntı olmamasına rağmen benjmde yüzümde sivilcelenme var ve dünden beri adet olacakmışım gibi kasığıma ağrı giriyor 😔
hayat35 Bende de göğüs ağrısı kasıkta batma oluyor ara ara sivilcelenme oldu çenemde anlamadım pazar test yap dedi doktor da en az dp10 gğn bekle deei bekleyemiyorum ya akıntım da oluyor ara ara
rabia06rabia ozlemozdemir09 bende tam tersi üşüyorum adetime 7 gün var benimde sanki üstüme kar yağıyo öyle üşüyorum