Rojdiyebiri Mzgnn0234 ilk bebeğim düşük oldu bu 2. Gebelik planım bu arada sık tuvalete gitme Islak akıntım ve kasık batmaları sıcak basması dışında belirtim yok
nilruhu Rojdiyebiri ay ıslak akıntı bendede mevcut. Çatlamadan sonra başladı. Yumurtlama akıntısı falan değil hafif beyazımsı su gibi sulu bir akıntı. Geçen ay kimyasal yaşadığımda da olmuştu bende bu akıntı. Umarım gebeliğe işarettir 🥹
Mzgnn0234 Rojdiyebiri insallah bebeğim seninledir. Adet ile hamilelik belirtisi hemen hemen aynı son 2 3 gün net belli oluyor.
btun Benim de reglime 7 gün var artık bugünü saymıyorum 😂 6 gün var kasıklarımda bi ağırlık ve ağrı hissediyorum
ozlemozdemir09 Rojdiyebiri bana bugün ateş basmaya başladi Affederseniz vajinamdada baskı hissi var Adetime 7 gün var
Mzgnn0234 Rojdiyebiri bende cuma mı yapsam diye düşünüyorum kendimi tutabilirsem pazar yapacam insallah dayanırım 😁
Rojdiyebiri ozlemozdemir09 benimde ilk belirtim sıcak basması oluyor vücudum yanıyor daralıyorum camları açıyorum
rabia06rabia ozlemozdemir09 bende tam tersi üşüyorum adetime 7 gün var benimde sanki üstüme kar yağıyo öyle üşüyorum
ozlemozdemir09 btun kızzzz ilk kez sen dedin heee O kadar kişiye yazdım kimse demedi Agzin bal yesin kızcemmm Bekliyorum bakalım
Rojdiyebiri Mzgnn0234 pazar birlikte yapalımmm cuma yapsam çok silik çizgi çıkacak o çizgi beni mutlu etmez belirgin olması gerekiyor 😅
Mzgnn0234 Rojdiyebiri Laboquik sipariş verdim bugün bakalım gelince yaparım bir tane haber veririm adetlerimiz de aynı gün müş