Havin49_ Allah rızası için bana bi yardım edin bacılarım sütüm yok meme tutmuyor bebeklerim mama veriyorum şuan bi tanesi biberonu içmiyor kafayı yiycem napabilirim
dilaradoyan Havin49_ ne kadarlık. Kaşık biberon, kaşık, ayına göre şırınga, alıştırma bardağı, bardak, suluk deneyebilirsiniz. Ayına göre tabi hangisi uygunsa
orkidemm_ Havin49_ hoş geldin aynı durum ben de var meme reddini artık saldım şimdi de biberon reddi kafayı yemek üzereyim
Alya05 Havin49_ canm benim kızım da biberon tutmuyordu Yengem tavsiye etti ebebek‘ten Lansinoh biberon aldım Trendyol‘da da var istiyorsan onu al dene benim kızım da ağlıyordu kriz geçiriyordu biberon tutmuyordu bu biberonu aldığımdan beri ama içiyor
Havin49_ dilaradoyan 2.5 aylık ama premetüer 2 ay erken doğdular zaten yoğunbakımda kaşıkla vermişler ondan alıştı galiba
Havin49_ orkidemm_ benim sütüm hiç yok bebeklerim de tutmadı zaten bu bebek yutuyordu göğüs de tutmıyot
dilaradoyan Havin49_ kaşık biberon rahat oluyor. Kaşıkla alıyorsa bir deneyin, öyle içiyorsa kaşık biberon tavsiye ederim. Ben hep kaşık biberon kullandım biberon kullanmadım kızıma
orkidemm_ Havin49_ inan ben de uyku da ara ara veriyorum çok zor bir durum zaten memeyi red etti şimdi de bu şekil de çok zor
Havin49_ dilaradoyan kaşık biberon benlik değil orda bi kaç kez denedim becerenedim Philips avent kullanıyorum
eminaas Havin49_ yaa onu bebekler cekemiyot benim oğlum hıc cekemedi lansinoh çok iyi geldi bize bi deneyin isterseniz
orkidemm_ Havin49_ kaşık biberon çok zor büyük sabır ve incelik işi acaba başka Biberon denesek olur mu ki
Havin49_ dilaradoyan evet bazı bebekler tutmuyor benim ilk oğlum a wee baby vermiştim bunlarda Philips avent ve lansinoh aldık