ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna valla çıkmayanlar çikmiyor zaten hemen küçülüyorlar öylelerini atıyorum
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ ama bazıları uzun süre giyiliyor canım ya. Bir de yazlıkları ful yeni alacağım.
dilaradoyan Blueeberryy valla ölçeğiyle atıyorum ölçüsünü bilmiyorum o yüzden. Trendyoldan satıcısına sorun aslında ölçeğin ölçüsünü ne kadar diye
beautiful_ kurkmantosuzmadonna bende onu gördüm onu düşündüm birde durunun beyaz sabunu var toz şeklinde onu da düşündüm açıkçası lekeler için
erkekannesi1_ kurkmantosuzmadonna çıkmayan lekeler için bingonun mavi çamaşır suyunu kullanabilirsiniz renklilerde solma ağartma yapmıyormuş Yani kimyasal kullanmam derseniz bilmiyorum ama sonuçta yıkanıyor sonrasında sıkıntı olacağını zannetmiyorum egeemomms hilalaselll4 beautiful_ Deleted33000
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet canım internetten beden bilemem diyorum görüp almalıyım çünkü kıyafet bedenleri bir olmuyor şu an 1 yaş kıyafetler oluyor bazısı o yüzden çıkar pazardan alırım tahminen
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna valla bir çözümü varsa bende isterim buldunuz mu çözüm bu kadar toplandınız dedikodu mu yapıyorsunuz😒😂 bulun bir çözüm
beautiful_ kurkmantosuzmadonna ben uni baby de alıcam ama toz beyaz sabunu da alırım indirime gelmişti. En çok şeyi merak ediyorum uni baby kokusu kalıcı mı?
Sunshine__ kurkmantosuzmadonna Canım ben beyaz sabunla çitileyip güzelce yıkıyorum hiç bugüne kadar lekesi çıkmayan olmadı renkliler için öyle yapıyorum beyazları da duru nun leke çıkarıcısını kullanıyorum
kurkmantosuzmadonna Sunshine__ birkaç kişiden duydum beyaz sabunu. Sanırım onunla deneyeceğim. Çok teşekkür ederim canım. 🌸
kurkmantosuzmadonna beautiful_ o konuda sakin uzun sürüyordu kokusu. Ama kokmaması daha iyi aslında. Bebişlerin nefesini tıkamaması açısından. 🥲
Sunshine__ kurkmantosuzmadonna Rica ederim güzelim ben bide hiç lekeli bekletmiyorum eğer o an kirlendiyse o kıyafeti yıkayıp hava güneşli ise güneşe değilse peteğe sobaya yani işte hemen bir yere asıyorum küçücük zaten hemen kuruyor