eyvahamileyim ay inan baş çevresini bilmiyorum ama benimki de 10 gün ilerideydi, ya bide bu pelvis kemiğinle de alakalı doktor benimkini gördü ve sen normal doğurabilirsin dedi benim tek sıkıntım bebeğimin başı kanalda değildi sağ kemiğime dayanmıştı ve doktor kafasını döndürdü eliyle birde bebek kendini ittiremediği için ben çok zorlandım sonunda da vakumla çektiler, çok şükür sağlıklı oğlum ama ilk zamanlar çok pişman oldum beklemediğime ve 3700 doğdu 🥲 devlette 4500 den aşağı pek sezeryan diyen yok ben doğumhanedeyken o gece kaç kişi sezeryana gitti ama genelde önce normali deniyolar açılma olmuyor yada bebekte sıkıntı oluyorsa acil sezeryana alıyolar, valla bacım gözünğ korkutmak gibi olmasın ama doğumun hertürlüsü zor ben özelde olsam yüz kere beni de sezeryana alırlardı eşim yanımdaydı hep son anlarda o kadar kötü olmuşum ki özeli arayıp ambulans isticekmiş e ben hatırlamıyorum pek tabi yalvarıyomuşum beni sezeryana alın diye 😅 çok şükür geçti gitti ama yine olsa yine normal doğururum ben ya sezeryandan çok korkuyorum 😅 aa bak eski resimlere baktım buldum doğumdan bir hafta önce bpd 9.66 mış