isabellaswan 2 kez sezaryen doğum yaptım. 10 dk içinde bebek doğuyor, buna odaklanabilirsiniz 🥹 spinal olursanız bebekleri görürsünüz de hemen, genel anestezide ise uyanınca artık. Ben spinal oldum, ameliyathane ortamı neşeli oluyor, sizinle muhabbet ediyorlar ki dikkatiniz dağılsın diye. Hafif çekiştirme hissi oluyor, ya da birileri dokunuyor gibi hissedebiliyorsunuz ama acı yok. Toplam 1 saate odaya geri dönüş. Sonrası için de ağrı kesici veriliyor zaten, dayanamadığınız noktada ekstra isteyebiliyorsunuz. Tek mesele gaz çıkarmak ve büyük tuvalete çıkmak. Yeme içme serbest olunca bolca kafein tüketin diyorlar, su da aynı şekilde. Sakız çiğnemek de bağırsakları çalıştırmak için iyi oluyormuş. Sonrası zaten yorgunlukla uyumak istiyorsunuz. Yatağı hafif dik yapın, baş ağrısı gelmiyor öyle olunca. Zaten yara olacağı için dümdüz yatmak zor oluyor. Ayağa kalkarken karşıya bakmak lazım, yere bakmak baş dönmesi yapabilir. Doktor izin verince yürümek gerekiyor mümkün olduğunca. Gözünüzde büyümesin, hepsi aslında büyük ama bir o kadar da çabuk geçen şeyler 🥹 sağlıcakla kavuşun bebeklerinize