Bereninannesi ozlemozdemir09 olmadım canım ya bir kutu duphaston bitirdim banamısın demedi şimdi de tarlusal kullanmaya başladım doktor söktürür dedi ama bilmiyorum sence söktürür mü
ozlemozdemir09 Bereninannesi geçmiş olsun canim benim Benimde adetime 6 gün var. Pepapa göre, vajinamin içinde baskı var gibi, çok degisik iki gündür başım dönüyordu şimdi biraz daha iyiyim. Beklemeli miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
Bereninannesi ozlemozdemir09 pepap dediğiniz takvim mi bende takvime göre ilerliyorum çünkü günü gününe kaydediyorum bekleyin bence biraz
ozlemozdemir09 Bereninannesi aynen canim takvim, tiroit ilacini kullandığımdan beri çok şükür adetim düzenlendi.
Bereninannesi ozlemozdemir09 kız benim de tiroid değerlerime baktılar sana görsel atsam anlar mısın ben anlamıyorum
smyyy95 ozlemozdemir09 aynen keşke erken farketseydim bu ayda ocean polysitol başladım inşallah bu sefer olur 🤣
Bereninannesi ozlemozdemir09 ben kızıma gebeyken o kadar doktor kontrolüne gittim bekarken de gittim hayatım boyunca sadece gittiğim bir doktor bana pcosun var demişti o doktor dışında benim kontrol eden hiçbi doktor pcossun demedi ki ben düzenli günü gününe adet gören biriyim hayatım boyunca bu hep böyleydi o yüzden pcos olduğumu düşünmüyorum ya
ozlemozdemir09 Bereninannesi anladim canim ayni durumlar kardesimde de var, bugün doktora gitti kadın kist oldugunu söyledi. Pcos var ondada ama degerleri normal. Ben anlamadım sizin neden öyle oluyor