anneyim01 Adet Oldum 🤲🏻😁 Çok Şükür ki kendiliğinden geldi … Agrım yok gögüs agrısı dışında Ne güzelmiş Adet olması vallahi Bu kadar sevincemi düşnmyordum Geç oldu ama Oldum 🤲🏻😁
Bereninannesi Ay kuzum darısı bana inşallah bir kutu duphaston bitirdim hala adet olmadım 😒gözünaydın ✨
anneyim01 Bereninannesi gülüm limon iç birde bal çörek otu , maydanox suyu iç Elinden geldikce İlaç kullanmamaya dogal yolla halletmeye bak bol su yüket bide glm ve Karnına Rahim bölgene Hareket var onu yap youtubede ac yap glm adetin gelmesi için
Bereninannesi anneyim01 kuzum soğan suyu mu içsem acaba ya böyle bişey yok bi kutu adet söktürücü bitirdim banamısın demiyor Denicem dediklerini çok sağol ✨💜
Bereninannesi egeemomms kuzum olmadım ya o kadar gerginim ki bi olsam rahatlayacam anlamadım ki çok canım sıkkın bu duruma 😔
Bereninannesi anneyim01 yok gülüm tarlusal verdi bu sefer de hocam bi kutu da tarlusal bitirip yine adet olmazsam ne yapcam dedim yok bu duphaston gibi değil farklı bu adet yapar dedi sözüne güvendik bakalım beklemedeyiz 😅✨
anneyim01 Bereninannesi inş olursun glm 10 gün içinde oldryor galiba . Sen Arada Bal çörek otu karstr ye kuzum 1,2 güne söker bence Ben de ilaçlarla sökülsün istemyordum