selingldal67 elisamommy Ayy hadi inşallah canım benim bi kızım var ona arkadaş sırdaş olur diye çok istiyorduk 😍🥰🥰
DenizAda_ eminerojin erkek dedi ama %75 bilemiyorum pipisini görmüş ben göremedim öyle 🙈 sağlıklı dedi ben onunla daha çok ilgilendim cinsiyeti de öyle tahmin etti işte.
Nigar777 eminerojin sali gunu gitmisdim doktora biraz agrim var diyee..11hafta 2gunlukdu..erkeye benzetdim dedi..ama 12haftasinda gel kesin o zaman goruruz..ay insAllah erkek olur
hesraa 11 hafta 4 günlüğüz biz de. bugün doktora gitmeyi düşünüyorum ama cinsiyetini görebilceğimizi sanmıyorum oğlumda 22 haftalıkken öğrenmiştik bunda da ümitlenmemeye çalışıyorum 😅
eminerojin Nigar777 ilk başta sağlıkla gelsinler ama bende çok kız istiyorum inşAllah dediğimiz gibi olur ve sağ Salim kucağımıza alırız
gulgunn 12 haftalık hamileyim ben fetal DNA testi yaptırdım bakalım bu önümüzdeki hafta belli olacak. Dün muayene oldum görünmedi :)
Ftmnur11 S.a.t 10 Ocak USG ye göre 12+2 bugün. 11+5 de kıza benziyor dedi,16.haftada kesin öğrenirim inşallah 💕🤲🏻