mdc0860 Mom908 yok canım ondan bagımsız Usg de devasa bi alanı kaplamıs cocugumun alanını küçültmüşüm 🥺
zehra_ozlem hatisk ben -7 ile devam ediyorum hiçbir şey yiyemiyorum yesemde 5 /10 dk ancak tutabiliyorum her şeyden tiksiniyorum her hafta iki üç gün yatış yapıp damar yolu ile besleniyorum gerçekten berbat bir durum umarım geçicidir
hatisk zehra_ozlem Ayy Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor umarım bir an önce atlatırız bıçak kesmiş gibi yok olup gider
demdemhat rabia_4949 benim de 15 Ocak ben de erkek hissediyorum ama daha belli değil çok merak ediyorum
FatSon9993 eminerojin son adet tarihi 5 Ocak Ve daha cinsiyeti bilmiyoruz 19 Mayıs randevu var galiba o zaman belli olacak ama doktor dan kağıda yazıp vermesini isteyeceğim Türkiye de cinsiyet partisi yapacağım
Sibelers eminerojin Son adet tarihim 19 ocak Cumartesi fetal dna için kan verdim Sonuçun çıkmasını Bekliyorum ☺️
DenizAda_ eminerojin ben de 22 Ocak yarın kontrolümüz var 2 li test falan bakılacak 12 haftalık oluyoruz bakalım ne diyecek belki görürüz cinsiyeti de çok heyecanlıyım
ysmncnr2023 Ekim anneleri de cinsiyet öğrenmeye başlamışken, eylül annesi olarak hala cinsiyeti ögrenemeyen ben… 😂 kendi halime gülüyorum günlerdir 😅