sevvalinwonderland eminerojin sat 3 ocak ama halen bir kesinlik yok 😊 11. haftada ikili test için gittiğimde kıza benziyo demişti doktor, az önce erkeğe benziyo dedi 😂 3 hafta sonra cinsiyet için çağırdı 🌸 bakalım, hayırlısı olsun
semos_g byelm eynv ay bana da kız dediler özelde 14+5te bugün devlete gittim 16+6 erkek dedi 🤷🏼♀️hangisine inanayım
fatmabaki sndyy_4343 belki stres midenizi etkilemiş olabilir hamile olmadan önce ufacık stres üzüntü de mide problemi yaşardım bende
sassolsobe22 hatisk greyfurt tuzla yemek (biraz da dolapta bekletiyorum az serinleyince çok daha iyi geliyor ) tuzlu salatalık
havos38 Nigar777 aynı bende de öyle görünüyor ancak ilk doğumum sezaryen olduğu için erken olur herhalde
Nigar777 havos38 evet ya benimde ilk dogumum ve sezeryen..bende erken olacagini dusunuyorum..ekim ortasi gibi
Nigar777 havos38 cok yorgunn oluyorumm belim cokk agriyoo..bende kusma bulanti olmadi cokk sukur…ama iste bu bel agrisi bide qazım cokk oluyoo ilacta kullaniyorumm ne yersemm rahatsiz ediyoo
Nigar777 havos38 cinsiyyetini ogrenmeye az kaldi yaa..benim doktor 12ci haftada gel cinsiyyeti oyrenirizz..ayin 20si gidicem. 12hafta 1gunluk olucak o zaman..acaba ne olucak ya
Nigar777 fatmabaki hos geldin aramizaa😍…acaba ilk kim dogurucak))…hep konusalim burda bencee doguma kadar..beraber bekleyelim
havos38 Nigar777 bende çok merak ediyorum 1 oğlum var gönül kız istiyor ama sağlıklı olsun da inşallah
papatyaseverrrrr Nigar777 ayy bende 20. gideceğim cinsiyet ve ikili tarama için bende o gün 12+3 olacağız haberleşelim 😍