byelm bensuunsal yaa kesin kız mı dedi bana daha çok küçük kesin olmamakla beraber kız gibi duruyor dedi de ben ya değişirse diye kararsız kalıyorum sonradan erkek derler mi acaba
babyonn yarenguzel aa benim de son adet tarihim 17 Ocak sizce kalır mıyız o zamana ya bir hafta erken gelse de terazi burcu olsa diyorum 😂
dalyaluna35 hilalaselll4 hadi bakalim saglikli sonuclar insallah Allah gönlüne gore versin insallah 🙏🙏
Bed1213 12 ocak son adet tarihim doktor nub dan erkek dedi ama fetal sonucum çıktı yarın kesin öğrenmeye gidiyorum 🥲
asmin_12 eminerojin son regl tarihim 26 aralık tahmini doğum 2 ekim ama sezeryan olacağım için eylül annesi olacağım sanırım 12haftalıkken kontrolüm vardı en son doktorum daha küçük belli değil dedi haftaya randevum var belli olur insllah15+5oluyoruz🫶🥲
sndyy_4343 fatmabaki ilk haftalar bende öyleydim herşeyi yerdim ne görsem yeme isteğim vardı aşşırı kilo almıştım şuan 12+3 bu 2 gündür bulantım var neyden bilmiyorum ama 2 gündür canımı sıkan olsylar oldu çok sitresliyim yani moral olarak sıfırım yeme isteğim gelmiyor yemeyincede midem bulanıyor 😔 (kca trfndn nfrt edyrm) 🤷
fatmabaki sndyy_4343 belki stres midenizi etkilemiş olabilir hamile olmadan önce ufacık stres üzüntü de mide problemi yaşardım bende