kubrasezginnn kızlar merhaba cuma günü kan testimde beta 521 çıktı pasartesi tekrar vericem 1000lere yükselmezse iki gün sonra tekrar kan vericem. yükselmezse yine dış gebelik olabilir dedi 🥹 çok korkuyorum ilk gebeliğim henüz ne yapacağımı bilemedim 🥹
gzdeozn kubrasezginnn stres yapma canım inşallah güzel artışın olur 🌸dış gebelik kesenin rahim tüplerine tutunmasıyla oluyor şuan keseyi de göremez bunu söylemesi de strese sokmasına da anlam veremedim doktoruna her soruyu sor aklında soru kalmasın💖 güzel haberlerini alırız inşallaaaahh 💖💖💖
Berika23 kubrasezginnn ay bende perşembe verdim 546 çıktı bende yarın vericektim ama eşim dediki bu gün vereliö
mutsuz1 kubrasezginnn beta çok iyi maşallah,ablamımda o civardaydı doktor dış gebelik dedi ama şuan çocuğu 3 yaşında maşallah. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Dış gebelikte ağrıdan duramazsın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, ❤💕
kubrasezginnn gzdeozn baya bi yükselmiş çok şükür hiçbir sıkıntı yok 🥹 çoook teşekkür ederim mesajlarınız beni çok motive etmişti ❤️❤️❤️
sdc Benim dış gebelikten 5 ay sonra hsg filmine girdim hemen hamile kaldım 28 haftalık hamileyim hiç umudunu yitirme 💕
kubrasezginnn sdc betam baya yükseldi hiçbir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏼 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️❤️
kubrasezginnn mutsuz1 maşallah Allah bağışlasın ❤️ çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş 🥹 teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️
ezgiice kurkmantosuzmadonna bende bugün kan verdim 1471 mi Ne kaç haftalık olmuş oluyor yani dis gebelik kimyasal filan değildir dimi kızlar
kumsalanne kubrasezginnn Strest yapma. Bu hayatta yiyeceği ekmeği varsa her türlü seninle olur. Allaha güven 🙏
Berika23 a_d_f bende yarın gitme bende perşembe verdim 546 çıktı bugün bir daha verdim 1861 çıktı cuma günün gidicem rahat gözüksün diye karından
a_d_f Günüm geçmemişti ama endokrin kontrolunde olabilir diye kan alırmısınız dedim suanda günüm 2 gün geçiyor