Alya05 aysgl330633 şuan 3 6 yiyor canm. Yazın tam başında hazıranda 6 ay olacak. Bende 9 aylık alsam tam olır die düşünüyorum
Alya05 eslem2121 Reyyan yaz başı 6 aylık olacak canm. Şimdi düşünürsek 6 aya 1 yaş almak çok büyük olmaz mı.
aysgl330633 Alya05 bence de 9 iyi olur çok güzel şeyler gelmiş dün biraz zıbın almıştım bayrama alırım bende artık
Alya05 kurkmantosuzmadonna evet cam şortlu takımlar 280 250 civarı şuan 4 günlük indirim var sepette %35
Deleted33000 Alya05 anladım canım ama bilemedim valla sürekli indirim falan oluyor yani ve bebeğin en hızlı büyüdüğü zamandasiniz kendin bilirsin tatlim
erkekannesi1_ Alya05 gider tabiki beim bebeğim 2 aylık 6 aylık olanları çıkarttım 0-3 aylıklar dar gelmeye başlamıştı büyük gelirse paçalarını kıvırırsın
Alya05 erkekannesi1_ Bende şuan 3 6 ay alırım tam oluyor Yaz için 9 ay alırım paçası uzun olanlar değil canm şort takımlar onalrda olur ya zaten 3 ay giyer yeterdir çok bile
annekiz6141 Alya05 9 aylik olur ama yaz bitene kadar giyemez bide ebebekten degilde civil ya da lcw den alsana kuzum onlar daha kaliteli ve uzun ömürlü ben kıza e bebekten bebekken aldığım herşey çöp oldu 1 yaş al sortlu takımları da 12-18 al
kimchikimdi Alya05 Biraz büyük al aşkım çabucak büyüyorlar aldığım takımların çoğu olmamisti bir iki haftada sonra
Alya05 kimchikimdi Vala canm sipariş verdim bakayım gelsinler eğer kalıp olarak çok küçülseler iade ederim ama yaza kadar tam olacaksa kalırlar Sence 6 aylık bebeğe 9 aylık elbiseler olmaz mı ?