oznurrkoc Hanımlar haftaya cumartesi için detaylı ultrason randevumuz var önereceğiniz şeyler var mıdır sorabileceğim sorular veya giderken ne yapmam gerek ne yapmamam gerek önerilerinizi bekliyorum şuan 19+6dayız haftaya 20+6 oluyoruz cinsiyetimiz erkek ☺️
burcuo oznurrkoc İnşallah güzel haberler alırsınız ☺️🙏🏻 ultrason görüntülerini, yapılan testleri falan götürmüştüm ben. Onun dışında ekstra bir şey istenmedi, gerek de kalmadı şükür.
betil_03 oznurrkoc bir hazırlık yok aslında tok git aç olma. biraz uzun sürüyor birde idrara sıkışık olmayı istiyorlar
fatbenya oznurrkoc çikolata şeker mutlaka yiyin hareketli olsun birde fotoğrafını aldığınızda hemen isminize bakın karıştırabiliyorlar
yeliz1923 burcuo Yapılan testleri ve ultrason görüntülerini istiyorlar mı bende detaylı yaptırıcam da 😊
burcuo betil_03 Yanlış hatırlamıyorsam bana özellikle tuvalete git demişlerdi. Halbuki yaptıralı 5 hafta oldu ama stresli girmiştim, o kısmı tam çıkaramıyorum. Ama asistanının bana tuvalete gitmeyi hatırlattığını hatırlıyorum 😊 uygulama farkı vardır belki.
ulfis08 Aynen idrara çıkın dendi daha yeni yaptrdım böbrek büyümesi var dendi bana diğer bi problemimiz yok sizde olan varmı kızlar 🥺
ulfis08 Çok endişelendim ve moralim dünden beri bozuk sizlere de söylendimi böyle birşey sorun oluyorum ilerleyen zamanlarda 21.haftaya girdim bugün
mariasu ulfis08 geçmiş olsun bizde de kalpte parlaklık çıktı 2 hafta sonraya yine detaylı için gün verdiler
ulfis08 mariasu geçmiş olsun canım sanada perinatolojiye git dedler bana sen neden tekrar detaylıya giriceksin
mariasu oznurrkoc teşekkür ederim inşallah canm 🤲🏻 seninki de güzel geçer umarım saglıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza başka bir şey istemiyorum
burcuo yeliz1923 Ultrasonu kesin istiyorlar, olur da detaylıda hafta farkı çıkarsa ilk ultrasonlarda ölçüm ne çıkmış ona bakılıyor sanırım. Ben garanti olması adına fetal dna, ikili test gibi şeyleri de yanıma almıştım.