serius Uykusuzluktan ölecek gibiyim bı turlu içim gecmiyo. Siz napiosnz bu durumda ?.! Ne gece uykusu kaldı ne gündüz hayalete döndüm :(
senaninannesi_ serius şuan saat 4.15 bende aynıyım… bacaklarım belim ağrıyor hareket edemiyorum yatakta nasıl rahat uykuya dalabilirim ki Ve düşünceler düşünceler düşünceler…
tugce4545 serius 32+5 im bende tam tersi çok kolay uyuyorum akşam yemeğinden sonra uyku basıyor annemde diyor sen çok uyuyon 😅
neym Ben gece zor uyuyorum gündüz de zor uyanıyorumm. Açık hava iyi gelebilir yürüyüş yaparsanız çayı kahveyi azaltırsanız bir de düşüncelerden kurtularak yatarsanız uyursunuz diye düşünüyorum
serius neym çay kavhe içmiyorum. Midem almiyo. Yürüyüş yapamıyorum siyatik ağrılarım çok fena WC ye bile zor gidiyorum :( düşünceler. . ona bı şey diyemem.
serius senaninannesi_ aynı durumdayiz . Sizin kacinci hafta ? son haftalar çok zor… Sağ salim gelseler artık
senaninannesi_ serius 29 oldu bugün erken doğum olucak 32 yi geçsek iyidir diyor doktorum nasip kısmet artık
beyza0007 Haftadayım iki haftadır bende uyuyamıyorum bugün yorucu bir gündü uyurum dedim iki saat zor uyudum saat 3 den beri uyanığım artık uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum 🥹
beyza0007 Htcmommyy2125 evet bayram arefesi yıkayıp hastane çantasını hazırladım sadece kapı süsü ve hediyeliklerim kaldı iyijki yapmışım şimdi karnım büyüdü zor ütü yapıyorum
gamzey25 tugce4545 37. Haftadayım benimde uykum yok içimde garip bi huzursuzluk var sancım vs yok bebek gelmeyecektir herhalde değil mi
beyza0007 Htcmommyy2125 aynen hem eksiğiniz var mı görmüş olursunuz erkenden eksiklerinizi de tamamlamış olursunuz
Htcmommyy2125 beyza0007 teşekkür ederim 😊 sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alalım beişlerimizi inşallah 🌺