NobleMom mervekalkann Annemin yaptığı sade kekin kokusu başkadır ❤️ Kendim yapıyorsam ben de havuçlu, tarçınlı, cevizli çoookkk severim harika kokar 😍
rumeysa_ttkrky16 Benimde kek kokusu cevizli veya portakallı Birde köfteli yemek kokusu fırında Muhallebi kokusunuda severim içine vanilin atınca daha güzel kokuyo🎀💖
NobleMom rumeysa_ttkrky16 Evet muhallebi kokusu da çok güzel kokar evin içinde ben de çok severim 😍✨❤️
NobleMom Havin49_ Evde ki yemek kokularını seven tek kişi ben değilmişim 😍 Ben de çok severim sarma kokusu 🥰✨🤍
Selim_Alparslan NobleMom Kızartma kokusu mu? Ayy asla. Bu yüzden ayda 2 kere falan yaparım. Ben genelde hiçbir yemek kokusu yayılsın istemem. Fan sürekli acıktır. Her şeye yemek kokusu sinmesinden nefret ederim. Balık yapmakta yasak evde. Benim koku hassasiyetim var 🤢
NobleMom Selim_Alparslan Benimde fanım sürekli açıktır ama genede hafiften dolan patates kokusu hoşuma gider. Belkide çocukluğumu hatırlattığı içindir ☺️
kisbebisi Ben şahsen hic sevmem kızartma kokusunu 😅 ama onun disinda dolma ya da kek kurabiye vs pistiginde olan kokulari severim. Kizartma kokusu iyice havalandirmadan cikmiyor 😬
NobleMom kisbebisi Bana çocukluğumu hatırlattığı için bu kadar seviyorum sanırım ☺️ Sabah uyanınca burnuma gelen kızartma kokusu çok hoşuma giderdi ☺️ Evi yuva yapan mutfakta pişen yemeklerin kokusu yaa net 🥰
Elisa0110 NobleMom evet bazen apartmanda koridordan bile duyarım kokusunu 🤭hemen söylerim kesin poğaça yapıyorlar diye