NobleMom Bir çoğunuza garip gelebilir ama ben eve yayılan patates kızartması kokusunu çoookkk severim 😍 Biraz önce kızlarım patates kızartması istedi. Odalara yayılmış patatesin tatlı tatlı kokusu burnuma geldi çocukluğuma gittim resmen 🫠 Sonra merak ettim size de sormak istedim. Eve yayılmasına izin verdiğiniz yemek kokuları var mı 🥰
kurkmantosuzmadonna NobleMom Benim için sarma dolma. O soğan, sarımsağın, baharatın kokusu iştahımı açıyor.
kurkmantosuzmadonna nur_cill ay valla benim de. 🥲 Annem o kadar güzel yapar ki. Ben onun kadar lezzetli yapamıyorum. 😄
nur_cill kurkmantosuzmadonna aynısı ya 🥲 ben yapınca canım hiç istemiyor başkası yapınca tadı daha güzel oluyor özellikle dediğin gibi annem yapınca
NobleMom _pearl 😂 Sarımsak soğanlı yemeklerin kokusunun yayılmasını bende pek sevmem ama evi yuva gibi kokutan şeyde budur bence 🥰
sarilale123 NobleMom aynı maşzemlerle aynı yemeği ben yapsam aynınntat olmuyor, varlıkları daim olsun inşallah
_pearl NobleMom ay bütün yemeklerde öyleyim ben her yemek yaptıktan sonra bir de duş alıyorum yoksa hayatta oturamam 🤦♀️
NobleMom _pearl Herkes farklıdır tabi ☺️ Kimi evdeki oda kokularını sever, kimisi deterjan kokularını kimiside benim gibi yemek komularını 😅 Duş alınır tabi saçımda da soğan kokusu sevmem 😂
aysct Kendi evimde değil ama başka evlerden gelince çok güzel kokuyor 😂 Kızartma, börek, dolma kokusu. Kendi evimde kek ve kurabiye kokusunu çok seviyorum evde büyük varmış gibi hissettiriyor küçüklüğüme gidiyorum 🥰
NobleMom aysct Evet kek kurabiye kokusuda çok tatlı cidden 🥰 Eskiden sadece misafir varken olurdu bu koku evde. Şimdi çocuklarımı bu kokudan mahrum bırakmamaya çalışıyorum 🥰