bilinmezlikannesi ozlm1234_4 Ben Salı günü gittiğimde Herkes için bu sorunu soracağım doktoruma çünkü günü zehir eden bir ağrı 😣 Sizi de bilgilendiririm mutlaka eğer çözüm bulabilirsek Ağrı kesici de içemeyince insan ne yapacağını şaşırıyor 😅
ozlm1234_4 Yalova-sutlac napacaz yaa ölüyorum valla nasıl gecicek bu baş ağrısı daha 14 haftalık hamileyim sen ne kadarliksin
nrylmzm ozlm1234_4 bende 14 haftalık hamileyim baş ağrısı çok çekiyorum menthol box diye rollon aldım şakaklarıma sürüyorum iyi geliyor bir süre rahatlatıyor bilginize
Yalova-sutlac ozlm1234_4 bende 14 +6 yım duş aldım iyi geldi biraz sende dene ilaç içmiyorum ben öyle geçmesini bekliyorum genelde
nrylmzm ozlm1234_4 hormonal değişiklikler sebep oluyor sanırım bol su içmeye özen gösterin birde uyuduğunuz oda çok sıcak olmasın dikkat edin
ozlm1234_4 Yalova-sutlac ay bende 14+3 un bende ilaç içmiyorum az önce duş aldım banada iyi geldi gerçekten
ozlm1234_4 bilinmezlikannesi ay çok sevinirim pazartesi gözüm kulağım sizde olucak.mutlaka yazın bı çozum bulalım 💙
ahyayuni bilinmezlikannesi Bende sadece ekşi yemek istiyorum bol ekşili salata hergun yesem yok demem rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ilaydates58 kızlar benimde başım çok ağrıyor sabahları özellikle malum herkeste varmış kalkınca su içerim acaba o mu yapıyor yada akşam ağır mı bişeyler yiyorum diye düşünüyordum