mermel 3131 İlk hamileligimde ilk 4.5 ay kilo verdim 4 kg kadar sonra 7 kg aldım . Kilolu idim. İkinci sağlıklı hamilelik 13+6 4 kg verdim bilmiyorum kaç alırım ama çok kilo almadan bitiririm insAllah kilolu olduğum için ekstra zor olur yoksa
sarumervee fkurtba yalnız değilmişim 🥹kendimi durdurmaya çalışıyorum özellikle hamur işi için ama tansiyonum düşüyo başım dönüyo dayanamıyorum
sevvalinwonderland 3131 13+1’im, kilo almadım. hatta 3 kilo verdim. kilo alımı için 20. haftadan sonra oluyo diyorlar genelde, doğru mu?
leylalin İleri haftalarda bebek kilosu belli olmuyor mu ? Dr. Kontrolde sorunyoknbebek gelişimi iyi diyorsa tartı çok önemli değil bence.
Emir2021 zeyn_ppp206 troit çıktı doğumdan sonra 45 lere düştüm 3 sene öyle zayıftım sonra troitle beraber şeker çıktı kilo aldım şu anda 6 haftalık hamileyim
surpriz_anne dyggysy ama ödem topluyoruz ve iştahımızda normalden biraz daha fazla açılıyor nasıl alınmıyor anlamadım bende 14+4 ama 5 kilo aldım sanırım…
pnarbyrk 3131 nasıl bu kadar az kilo alabildiniz 😳🥺 ben ilk gebeliğimde 25 kilo aldım. Bunda ne kadar alırım bilmiyorum 😬
fkurtba sarumervee yok değilsin🥹🥹 ben de ne kadar sağlıklı beslenmeye dikkat etsem de su içsem yarıyor derler ya öyle oldum resmen doktor normal diyor da hamilelik dışında hiç böyle bi kilo alıp verme durumu yaşamadım tuhaf geliyor ama sağlık olsun 🥹🎀
Blossommm sarumervee Drların dikkat etmekisin cümlesi kadar saçma sapan bi şey yok,doymuyorum ne yapabilirim alla allaaaaa. Yicam🐣