Enguzelbekleyis8080 cylnboran04 emzik nasıl tutar yazmışsınız herkes tutmaması daha iyi yada sonra tutar 3 ay sonra ver 5 ay sonra ver yazmışlar senin sorduğun soruyla alakasız cevaplar.. bende emzikçiyim baştan emmese daha da emmiyor ağzına yavaş yavaş ver canım damağına üst tarafa yavaş yavaş temas ettir bi kaç gün içinde emmeye başlar inşallah bende öyle başlattım iki çocuğumu
Mamiko_2020 erkekannesi1_ merhabalar,nasıl bi yöntem denediniz acaba.Kızım 2 aylık emzik asla almıyor rahat 20 emzik aldım hepsi farklı çeşit ama yok almıyor asla,uykuya geçişlerde çok zorlanıyorum aşırı ağlıyor.İlk kızım emziksiz duramazdı bu kızımda asla istemiyor
erkekannesi1_ Mamiko_2020 pekmezi sulandırıp nokta kadar batırıp vermiştik ya da şekerli su da olabilir ama çok yapmayın midesine dokunabilir annemgil ben istemesemde zorla yapmışlardı ama tuttu
Kartaly cylnboran04 önce arattırır, ağzına değdir, sağa sola hareket ettir. Sonra ağzına ver, diğer elinle yanaklarını hafif sıkıp bırak 1,2 dakika. Tutar umarım 😊
Nnoktaa cylnboran04 emzik tutmayan bebek tumuyor. Oğlum da denedim hiç tutmadı. Arkadaşım 20’e yakın emzik aldım boşuna uğraşma diyince uğraşmadım 😂
iyiliktozu cylnboran04 canım ilk günden emzik verilir mi? 1. Aydan önce meme reddine sebep olabilir. 1 aylıkken dene. Doktorumuzun tavsiyesi bu.