Yareninannesii Hseda- benimde başımdan geçti 2 defa genetik bölümüne yönlendirildim kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı ama diğer dediğiniz bolumlere gitmedim onlar neye bakıyor acaba
hvvn Yareninannesii ben de genetiğe gittim testlerde sorun çıkmadı ama kan pıhtılaşması var bende genetik bi hastalıktan dolayı kanım pıhtılaşıyor. Hamile değilken de coraspin kullanıyorum ömür boyu da kullanıcam. Hamilelikte doktorum Aspirine ek olarak kan sulandırıcı iğne de vermişti ama yine olmadı maalesef 😔
hvvn Yareninannesii o 3 yıl kadar önce sağlık ocağında rutin tahlilde plt değeri (kan pıhtılaşması) yüksek çıkmıştı. Sonra dahiliye ye ordan hematolojiye yönlendirildim. Hem genetik hem farklı testler yapıldıktan sonra teşhis koyuldu
egeemomms hvvn bende 1.5 ay önce 2. Kaybımı yaşadım bebeği genetiğe gönderdik,eşimle bende kromoz testi verdik sonuçlarım çıkmış haftaya öğrenicez bakalım
hvvn egeemomms başınız sağolsun. En azından bilinçliymişsiniz sonuçlar da guzel çıkar inşallah. ben üçüncüde genetiğe gönderildigini öğrendim diğerleri sadece patolojiye gitti onda da bisey çıkmadı. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin egeemomms
yakutfamilia zynp92 rabbim sabrınızı artırsın yerine çok güzelleriyle doldursun. Genetiğe gidip 3 kaybınız olduğunu söyleyin benim doktorum öyle deyin yoksa yapmazlar demişti. Sonuçlara 1-1.5 ayda çıktı.
zynp92 bimucize benimde hep aynı zamanda 14 haftalikken kalbi duruyor ilk haftalarda değil malaseffff o kdr zor ki r
bimucize zynp92 geçicek Allahın izniyle sebebini öğrendikten sonra hamilelik olunca insan daha rahat oluyor en azından tedavisi var diyor sende geç olmadan genetik tahlilini ver ona göre doktoruna danış gebelik planlamanı yaparsın benim son düşükten sonra 2 yıl gebelik olmadı artık tüp bebek düşünüyodum Allahın mucizesi hiç ummadığım bi zamnda oldu Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
hvvn Cngul diğer iki düşüğümde kan sulandırıcı hap da iğne de kullanmadım doktora danışıp kullanacaktim fırsat olmadan dusuk oldu. Bu gebeliğimde de 6. Haftada doktor değişikliği yaptım iğne kullanmaya başladım. İlk doktorum iğne vermemişti
bimucize Cngul ecopirini hamile kalmadan önce kullanıyodum iğneye de hamileliği öğrenir öğrenmez başladım
zynp92 nergiss123 hayır ilk kaybımda hiç birşey demediler buda aynı hafta olu ca doktor normal değil dedi genetige yönlendirdi daha gitmedim bir hafta oldu bebeğimi kaybedelim
nergiss123 zynp92 Başınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kucağınızı doldursun. Benum de 3 kaybım vardı kan pıhtılaşması çıktı bende iğne kullanıyorum hamileliklerimde çok şükür o şekilde kucağıma aldım. Testinizi devlette yaptırdıktan sonra özeldeki bir doktora da muhakkak gösterin. Muhakkak
egeemomms zynp92 ayy şuan daha çok üzüldüm ismine dikkat etmemiştim canım kusura bakma😔 Bebeği genetiğe gönderdik,eşimle kromozom testi verdik sonuçları çıktı haftaya öğrenmeye gidicem bakalım ne diyecekler bana
egeemomms hvvn ben hiç bilmiyordum canım şansıma iyi bi doktora denk geldim sağolsun o yönlendirmişti o kafayla hiç bişey aklıma gelmezdi benim. Amin canım benim 🤲🏻
hvvn zynp92 teşekkür ederim eşimle ben genetiğe gittik bizde bi sorun çıkmadı. Sadece önceden de bildiğim kan pıhtılaşması hastalığım var.
hvvn egeemomms haklısınız bazı şeyler yaşamadan öğrenilmiyo maalesef. Gerçekten bu süreçte doktor çok önemli.
nurellanurrrr zynp92 kan uyuşmazlığından oluyor mu bilmiyorum,eşimle kan uyuşmazlığımız yok,kendi genimde pıhtılaşma sorunu vardı canım,o da genetik oluyormuş zaten,benim ailemden bazı kişilerde de var