mutluuuannemmm Allahneverdiysee ben hiç anlamıyorum belirtilen kuruyormuşum gibi hissediyorum bu ay ilk defa kullandım geçtiğimiz aylarda meğerse erken davranıyormuşuz yumurtlamayı tam bu ay yakaladım😂
Allahneverdiysee mutluuuannemmm hadi ya 😅muhtemelen ben de o şekildeyim artık ne zaman denk gelirse 😂
btun Allahneverdiysee ovulasyon testi yapmadım ben hiç ama 31 Mart yumurtlama günü yazıyordu uygulamada 28-29 Mart üst üste ikilim oldu
rabia06rabia btun benimde bu uygulama da 31 1 2 ovulasyon yazıyı başka uygulamada 30 31 1 yazıyı hangisi doğru acaba 30 ve 31 de akıntı ve kasık ağrısı oldu o dönem yumurtlama oldu büyük ihtimal
Allahneverdiysee btun akıntım şeffaf uzayan yapışkan olduğunda yumurtlama oluyor çatlama ağrısı yaşıyorum ondan bir gün sonra da yumurta çatlıyor akıntım kremsi beyqza dönüyor. Kısacası akıntı ve ağrıdan anlıyorum
rabia06rabia Allahneverdiysee 30 31 mart oldu benimde yumurtlama ama sadece 30 u değerlendirebildik bklm beklicez cnm
rabia06rabia btun yanlis yazmışım cnm bı uygulama yazcaktim burda regl takibi yok yani ayriyetten 2 uglum daha var bende ikiside farklı gösteriyor
rabia06rabia Allahneverdiysee ya evet misafir geldi sagolsun o gün saat te 12 geçti onlar gidene kadar değerlendiremedik bklm hayirlisi
mutluuuannemmm Kızlar dün gece göğüs hasasiyeti oldu bu sabah daha iyi geçti gibi DP 8 dalgalı gelip geçmesi normal mi ilk defa oldu