Allahneverdiysee Benimki o sıralar gerçekleşti sanırım kızlar benimle aynı olan var mı? Kay aydır deniyorum bu ay da pek umutlu değilim ilişki denk gelmedi çok
rabia06rabia Allahneverdiysee 30 31 mart oldu benimde yumurtlama ama sadece 30 u değerlendirebildik bklm beklicez cnm
rabia06rabia Allahneverdiysee benim aynı tarihler ama sadece 30 1 değerlendirebildik 31 Mart’ta yapmamiz gerekiyodu ama olmadı bende beklemedeyim dün test yaptım negatif bence bu ayda olmadı
tubitolo24 Allahneverdiysee ben 31 Mart canım doktor gördü çatlamış yumurtayı ama sat 4 Mart geç yumurtlama regl geç oluyormuş sanırm beklicez görücez
Allahneverdiysee tubitolo24 test falan yaparsan belirti yaşarsan bana da yazar mısın merak ediyorum 😅
mutluuuannemmm Allahneverdiysee ay aynı süreçteyizz ben yumurtlama takibimi aldığım markanın danışmanına atmıştım 28 pik 31 çatlama dedi üstüne 14 gün say test yap dedi🥲
Allahneverdiysee mutluuuannemmm evet canım 🌸 inşallah güzel sonuçlar alırız 💖 Ben ovulasyon testi kullanmıyorum belirtilerden anlıyorum. İnşallah doğrudur 😅
mutluuuannemmm btun ovülasyon takibi yaptım ben pik gününden sonra hangi gün çizgi tekrar silikleşirse o gün çatlama günü oluyor sen kullandın mı ovülasyon testi
mutluuuannemmm Allahneverdiysee ben hiç anlamıyorum belirtilen kuruyormuşum gibi hissediyorum bu ay ilk defa kullandım geçtiğimiz aylarda meğerse erken davranıyormuşuz yumurtlamayı tam bu ay yakaladım😂
btun Allahneverdiysee ovulasyon testi yapmadım ben hiç ama 31 Mart yumurtlama günü yazıyordu uygulamada 28-29 Mart üst üste ikilim oldu