Canım çok şükür bak bir çocuğun varmış bende 33 yasindayim ve ilk çocuğum daha yok. İki kez tuttu 22 ay içinde ama kimyasal oldu. Şuan bende klomen+ovitrella ile doktor kontrolünde ilerliyorum benim ve eşimin de bir problemi yok ama nasip birazda ben buna inanıyorum. Doktor bana 3 kez deneyelim olmazsa aşılama demişti. Bende kabul ettim çünkü devlet hastanesine gidiyorum zaten aşılama da olursa devlette olur. Aşılamaya ön yargılı olma derim belkide nasipte o şekilde olacak tabi sen bilirsin ama aşılamada da anne rahminde dolleniyor tüp bebek gibi değil. Doğal dollenmeyi kolaylastiran bir yöntem. Para vermek istemiyosan devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor bu işlemi. Bence daha fazla kendini yorma bunuda dene öyle bekle derim. Akışına bırakırsın. Ben kendim öyle düşünüyorum eğer üç kez bu işlem olmazsa aşılamaya gecicem. Zaten hsg falan temiz çıktı benim. Seninde hsg çekildi temizse bide aşılama dene derim olmazsa akışına bırak kafana da takmamaya çalış çok şükür bir bebeğim var elbet olur gözüyle bak