Sukrano mrvnr12 herhangi bir sorununuz var mı sizin veya eşinizin değerleri normal mi ne kadar süredir gebelik planlıyorsunuz yumurtalarınız büyüyüp çatlıyor mu önemli olan bunlar
sonumudum Canım sorunu anlayamadım letu ne oluyor birde sürecini anlatırsan daha detaylı bilgi vermeye çalışalım sana 🙂
mrvnr12 Sukrano şöyle söyleyeyim. 1 tane 6 yaşında kızım var . 2 yıla yakındır çocuk istiyoruz. fakat hala olmadı. 2 kere letu kullandım . büyüyor çatlıyor ama olmuyor. bendede eşimdede bir sorun yok. kızıma hemen hamile kalmıştım. 32 yaşındayım. dr bugün dedi ki yaşla ilgisi var . canımı çok sıktı ve aşılama yapalım dedi. hayır onunda olma olasulığı az yani bunu da kendisi söyledi ozman aşılama neden yapılıyor yada neden yapalım dedi sinir oldum bi sürü işte.
tahamommy mrvnr12 bazı şeyleri kademe kademe deniyorlar aşılama olmazsa sonrasında tüp bebek dicek büyük ihtimalle, ama bence stres yapmayın ve zamana bırakın yaşınız çokta yok yani biraz kafayı dağıtırsanız inşallah olur
Sukrano mrvnr12 Bencede biraz daha deneyebilirsiniz rahim filmi çekildi mi tüplerde tıkanıklık vs olabilir mi
sonumudum mrvnr12 bir sorun olsaydı zaten ilk çocuk tutmazdi diye düşünüyorum benim arkadaşımda 3 seneye yakın denedi ikinci çocuğu niye olmuyor diye ağlıyordu sonra aniden hamile kaldı çok stres yapıp düşününce de olmuyo bence başka bı doktorlardan da görüş alın içiniz rahat edecekse diye en kotu bı rahim filmi yaptirirsiniz içiniz rahat eder
SelverDeniz mrvnr12 Bende onlardan çok kullandım hatta farklı isimli olanları da. 2 defa aşılama ,tedavi ve doğal yöntem de denedik onlar tutmadı kısmet olmadı Bende ilk önce kafamı rahatlatmam gerektiğini anladım ve bıraktım tedavi falan.. kendiliğinden oldu
Gulceefe-00 mrvnr12 ben de sizinle aynıyım bir çocuğum var ikincisi 2 yılıa yakındır deniyoruz oşmadı rahim filmi hormon değerleri eşimin değerleri normal şimdi salı günü aşılama yapacak doktor onunda tutma ihtimali düşün diyorlar ama nasip işte sırayla tüm yolları deniyoruz
mrvnr12 Gulceefe-00 doğal yollardan deneyeceğim .yumurtanın kaliteli olması için beslenmemi vs değiştireceğim öyle denemek istiyorum. aşılamanında garantisi yok daha stres oluyorum olmayınca böyle şeyler yapıp
Gulceefe-00 mrvnr12 deneyin tabiki zaten beslenmemde öyle çok uç noktalar yok dikkat eden biriyim kilo problemim de yok ama olmayınca olmuyor her ay beklemek de strese sokuyor o yüzden tedavi yollarını deneyip olmazsa artık nasip deyip kendi haline bırakmak niyetindeyim
gzdeur mrvnr12 yani benim de ilk çocuk sonrası 2 sene olmadı doktorum yumurtan agresif dedi yumurta büyüsün diye beş günlük bi igne verdi sonra da çatlatma iğnesi kullandım igne beş bin fiyatı vardı büyütmesi için . Şükür hamile kaldım sizde hocam güçlü bi igne verin büyüsün diye yumurtam deyin başka doktora görünün yada iyi bi tüp bebek doktoruna gitştmmben Antep de . 30 yasındayım
mrvnr12 Gulceefe-00 çok haklıısn ister istemez sterese giriyor insan . peki kaç tane yumurta oluyordu ultrsondan bakınca dr söyledi mi yani
gzdeur mrvnr12 hatırlamıyorum malesef tüp bebek de kullanılan bi igne gibiydi özel kutulu falan 5 gün vurdum igne. İnsslin tipindeydi
Gulceefe-00 mrvnr12 söyledi de benim aklımda çok kalmadı boyıtları ama herhalde iki tarafta da birer tane gelişmişti